CHIP Online forumu hakkında her şey

CHIP Online
29-05-2008, 22:36   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online forumları: Teknoloji dünyasının kalbi burada atıyor, fikirler burada tartışılıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/CHIP ... a-her-sey_7055.html

Bilgiye ulaşmak gün geçtikçe kolaylaşıyor. Önceleri bir bilgiye ulaşmak için ansiklopedilerin sayfalarında vakit harcarken şimdi bir tıklamayla internet üzerinden dünyanın neresinde olursa olsun istediğimiz bilgiye hemen ulaşabiliyoruz. Şüphesiz internet sayesinde bilginin gücünü insanoğlu artık daha yakından hissediyor ve bundandır ki çağımıza 'bilgi çağı' deniyor.

İnternetin artık hayatımızın bir parçası olmasıyla dünya internete tamamiyle entegre olmaya başladı. Örneğin hemen her şirketin artık kendine ait bir web sitesi olduğu gibi, internet kullanıcıları kendi kişisel web sayfalarını açar duruma geldiler. Gerek Facebook, MySpace gibi sosyal ağlarla insanlar iletişimde sınır tanımazken, gerek YouTube ve Flickr gibi servisleri kullanarak da görsel olarak kullanıcılar dünyanın her yerindeki insanlarla bütünleşebiliyor, kendi özel görüntülerini milyonlarla paylaşabiliyorlar.

Forumlar ise artık internet sitelerin olmazsa olmaz parçalarından biri olmuş durumda. Forumlar sayesinde insanlar herhangi bir konuda bilgilerini birbirlerine birebir aktarırken, bir konu hakkında tartışarak fikir alışverişinde bulunabiliyorlar.


Tüm konu: CHIP Online forumu hakkında her şey


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: CHIP Online hakkındaki öneri ve eleştirileriniz...