heheh kurun gurubununuzu hayırlı olsun inaşllah kavga gürültü çıkmaz....
Ama Herzaman Ölümüne cimbom Bu aşk cehenemde Bile bitmez...
heheh kurun gurubununuzu hayırlı olsun inaşllah kavga gürültü çıkmaz....
Ama Herzaman Ölümüne cimbom Bu aşk cehenemde Bile bitmez...
Arkadaşlar spor; dostluk, kardeşliktir.Ben Fenerbahçeli olarak tüm spor klüplerimize başarılar diliyorum. oozyy20@hotmail.com
arkadaşlar listeye ekleneceksiniz ama erdem187 yok ki ortaklıta ...
Galatasaraydan dönme bir Fenerli olarak bende aranızdayım
fener1um@msn.com
07BENER07arkadaşlar listeye ekleneceksiniz ama erdem187 yok ki ortaklıta ...Erdem konuyu açtı unuttu
her zaman olduğu gibi yine ilkiz zuahahahahahah
BENİDE YAZINNNNNNNN
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE
erdem187 bilinmeyen sebebten ötürü Konuyu güncelleyememektedir.
Konuyu burdan ben devir alıyorum.
byburak2008valla iyi olur ama hepsinin baştan yaz ;)
erdem187 bilinmeyen sebebten ötürü Konuyu güncelleyememektedir.
Konuyu burdan ben devir alıyorum.| ARAMIZA KATILANLAR |
6-) onur1666 - gfb.onur.07@hotmail.com
7-) sah1n - fener1um@msn.com
8-) PsK_Pc_06 - bedir_melik1983@hotmail.com
9-) oarmagan - oozyy20@hotmail.com
fener deil BEŞİKTAŞŞ altını çiziyorumm
Bende varım sting_593@hotmail.com
HEYYYYY 9-10 kişiyle grup mu olur nerdesiniz fenerliler bi destek verin yaaaa
koca forumda fenerli bu kadar mı beee
tabıkı degıl.. BURDAYIZ SONUNA KADAR
onlinetr@antigalatasaray.com
onlineTRtabıkı degıl.. BURDAYIZ SONUNA KADAR
onlinetr@antigalatasaray.com
Ayrıca destek verdim diye benide FB'li yapmayın Trabzonspor'luyum.
Serkan Karadaşmail adreslerinizi burada açık bir şekilde yazmayın arkadaşlar,karşılaşacağınız spam maillerden sorumlu değiliz!Bunun herkes bilincedir sanıyorum ... Yinede tşk
Raistlin ' Anlaşılan kaşınıyorsunuz. Birbirinize hakarete varacak ithamlarda bulunmaya başlarsanız bu konunun sonu gelir
-böyle bir itham olmaz.
evet. modların tek yaptıgı sesiz kalmak konuyu kilitleyip sözlerini söyleyip aradan cekilmek ve herşeye göz yummak bunları neden söylüyorum "Forumlarda “trollük” yapmak. “Trollük” şu şekilde tanımlanabilir: Karışıklık çıkartmak ve insanları kışkırtmak için mesaj göndermek. Bunun bir örneği, herhangi bir konuya yapıcı eleştiri ya da yorum içermeyen, konuyu saptıran yorumlar göndermektir."
Bu Kuralları ihlal ediyorlar(suskun_kral,Marque) Ve Bu Kurallara uyup gerekeni yapmıyan modlar,adminler o zaman bırakın bu kurallar uyulmadıgında gereken yapılmıcaksa ne gereği var soruyorum.
Şimdi modlar ve adminler hangi Makam ilgilenirse cevap bekliyorum.
Sanırım yine konuyu kilitlemeyi tercih edecekler. Ama nereye kadar ?
Burak'a her sözünde katılıyorum
Bizler mod olarak konulara yorum yazmak zorunda değiliz. Şunu bilinki her konuda bizimde bir fikrimiz vardır.
Benim yazımı C/P yapıp buraya aktarmışsın. Benim bu yazdığım yazı için kötü itham diyorsun ama ben burda bir itham göremiyorum.
Ya sen itham kelimesinin ne olduğunu bilmiyorsun yada bu yazdığımı saptırmaya çalışıyorsun. Seçimi sen yap..
Üçüncüsü bizlerde sizin gibi insanız ve bütün forumu gözden geçiriyoruz. Gözümüden kaçan veya atladığımız bır konu olabiliyor. Bu da size birbirinize kırıcı, ağır sözler söylemenize izin veriyormuşuz gibi bir izlenime kapılıyorsunuz. Burası kavga, sürtüşme plartformu değil önce bunu kafanıza sokun. Daha birbirinizin fikirlerine saygınız yok.
Bence bu forumu korumaya çalışmak yerine "ben doğruyum" mantığı güdüp zarar vermeye çalışıyorsunuz. Bu laflarım geneldir ve kimseyi hedef almıyorum. Kendini bilen bilir zaten
Aktif konular seçeneği ne işe yarıyor ? İlkten işiniz zor evet ama sonra aktif konular seçeneği ile konulara bakabilirsiniz. Zaten "uyar" butonuda sizlere yardım ediyor. Kaç tane mod. var ortalama 20 aktif konuya bakamıyor musunuz ??
Edit : Anlatmaya çalıştığım Gözümüden kaçan veya atladığımız bır konu olabiliyor cümlesinin pek doğru olduğuna inanmıyorum ... Bu tartışmalar mı hep gözden kaçıyor ? Zaten tartışmalarda yeterince uyar butonu kullanılıyor...
RaistlinBizler mod olarak konulara yorum yazmak zorunda değiliz. Şunu bilinki her konuda bizimde bir fikrimiz vardır.Benim yazımı C/P yapıp buraya aktarmışsın. Benim bu yazdığım yazı için kötü itham diyorsun ama ben burda bir itham göremiyorum.
Ya sen itham kelimesinin ne olduğunu bilmiyorsun yada bu yazdığımı saptırmaya çalışıyorsun. Seçimi sen yap..
Üçüncüsü bizlerde sizin gibi insanız ve bütün forumu gözden geçiriyoruz. Gözümüden kaçan veya atladığımız bır konu olabiliyor. Bu da size birbirinize kırıcı, ağır sözler söylemenize izin veriyormuşuz gibi bir izlenime kapılıyorsunuz. Burası kavga, sürtüşme plartformu değil önce bunu kafanıza sokun. Daha birbirinizin fikirlerine saygınız yok.Bence bu forumu korumaya çalışmak yerine "ben doğruyum" mantığı güdüp zarar vermeye çalışıyorsunuz. Bu laflarım geneldir ve kimseyi hedef almıyorum. Kendini bilen bilir zaten
1- Benim yazımı C/P yapıp buraya aktarmışsın. Benim bu yazdığım yazı için kötü itham diyorsun ama ben burda bir itham göremiyorum.
--Cevap
"Anlaşılan kaşınıyorsunuz" bu nasıl bir itham Sence ?
....
2- Ya sen itham kelimesinin ne olduğunu bilmiyorsun yada bu yazdığımı saptırmaya çalışıyorsun. Seçimi sen yap..
--Cevap
Burda secim yapmam icin gerekli birşey Yok.Evet biliyorum "itham" kelimesiniki kullandım.
...
Buda 3-
Üçüncüsü bizlerde sizin gibi insanız ve bütün forumu gözden geçiriyoruz. Gözümüden kaçan veya atladığımız bır konu olabiliyor. Bu da size birbirinize kırıcı, ağır sözler söylemenize izin veriyormuşuz gibi bir izlenime kapılıyorsunuz. Burası kavga, sürtüşme plartformu değil önce bunu kafanıza sokun. Daha birbirinizin fikirlerine saygınız yok.
----
CEVAPIM ;
Ben anlamıyorum 41 cevaplı,Cevapları 5 sayfayı bulan bir konu nasıl gözlerinizden kacar ???
O kadar şikayetci olmamıza rağmen gereken yapılmıyorsa Bu tür cevaplar yazmamız hakkımız.Sizlerden cevap beklememiz hakkımız.
Her saniye aktif konulardan son yazılan postları okuyoruz. Biz birini bitirdiğimizde bir arkadaşınız o konuya başka bir post yazabiliyor. Tabiki bu şekilde gözümüzden kaçabiliyor. Dediğim gibi bizde insanız.
İkincisi UYAR butonuyla ilgili bunca zamandır belkide (benim kontrollerım sırasında) 15 kez basılmış ve şikayet dile getirilmiştir.(3 aylık bir periyoddan bahsediyorum öncesini katmadım). Siz niye tartıştıgınız birisini uyarıp" Tamam konu burdan sonra uzamasın" diye kendinizi frenlemiyorsunuz. İlla benim çişim daha uzağa gitmeli politikasını mı benimsemelisiniz?
Haklı olabilirsin ama internette ve böyle bir forumda her türlü kavga ve tartışmanın sonu sadece o konunun kilitlenmesi olur. Klavyeden birbirinize birseyler yazmak kolay. Peki bu konuştuğunuz insana da burda yazdıklarını suratına söylermisin? hadi söyledin kavga edermisin? hadi kavga ettin o kişinin fikrini değiştirebildinmi?
Elinize hiçbir şey geçmez. Bunu böyle bilin. kimse kimsenin fikrini kaba yolla değiştiremez (Özellikle net, forum ortamlarında)
Benden bu kadar bundan sonra ne yazarsanız yazın cevap vermeyeceğim.
byburak2008Ben anlamıyorum 41 cevaplı,Cevapları 5 sayfayı bulan bir konu nasıl gözlerinizden kacar ???
O kadar şikayetci olmamıza rağmen gereken yapılmıyorsa Bu tür cevaplar yazmamız hakkımız.Sizlerden cevap beklememiz hakkımız.Aynen katılıyorum
C/P misali
Peki bu konuştuğunuz insana da burda yazdıklarını suratına söylermisin? hadi söyledin kavga edermisin? hadi kavga ettin o kişinin fikrini değiştirebildinmi?
-Suratına söylerim gerekirse.
-Kavgada ederim gerekirse
-Değişmesi gerekiyorsa zorlada olsa değiştiririm.
Sonuçta amacımız onları düzeltmek,insan yapmak
Arkadaşlar bu tartışma daha uzar gider onun için burada bir son verin ve biz asıl konumuza unutmayalım ona dönelim
sah1nGalatasaraydan dönme bir Fenerli olarak bende aranızdayım
fener1um@msn.com