yinebenbenimde katkım olacaksa her zaman burdayım.hakansoft.blogcu.com senin mi?ben onlinenes.blogcu.com hatırlarsındır beni
FENERBAHÇEEEEE.SEN ÇOK YAŞAAAAA.CANIM FEDA OOOLSUUUNN SAAAANAAAAA.
HİÇBİRŞEYEEEEE DEĞİŞEMEMMMMM SENİN SEVGİNİ BUUU DÜNYADAAAAA.
hakansoft@hotmail.com
CHİP ONLİNE GENÇ FENERBAHÇELİLER!
sah1nGalatasaraydan dönme bir Fenerli olarak bende aranızdayımİtirafın böylesi yarıldım..
fener1um@msn.com
işte az kalsın donecekmış son anda kurtarmış kendını gs den tebrık edıyosun galıba....
1000 mesajım oldugunu farkettım resım eklıyeyım bari kendıme..:)
onlineTRişte az kalsın donecekmış gs den son anda kurtarmış kendını tebrık edıyosun galıba....Türkçe konuşursan anlaşabiliriz.. Nihaha.. (:
bence sen Türkçe ÖZEL dersi alsan iyi olur.kımse yok mu anlatacak morque arkadaşlarr:)))
Aa espiri yaptı hadi hep birlikte gülelim.. Nihaha.. (:
nihahacı sen gülmekten başka bir şey yapmadığın için pek değişik bir hareket olmamiştır.
Türkçe konuş diyerek zeka engellı gorunuyorsun buradan hadi yıne güll....
onlineTRnihahacı sen gülmekten başka bir şey yapmadığın için pek değişik bir hareket olmamiştır.Gülmekten başka bişi yapmadığım içinmi bana cevap verebilmek için ecel terleri döküyosun..? Nihaha çocuğum.. (:
Türkçe konuş diyerek zeka engellı gorunuyorsun buradan hadi yıne güll....
Dış görünüş önemli değil.. Albert Einstein'da embesile benziyodu ama dünyanın en akıllı adamıydı.. Hadi gülelim bu kapağın üzerine bir güzel.. Nihahahaha..
Karışmıyım diyom ama Yaş kaç hala nihahaha falan. Millete laf sokmaya çalışıyorsun. Bırak tartışmalardan uzak kal. Söz vermiştik birbirimize ...
Ben nihaha diye gülüyorum.. kimisi ifadeyle güler.. kimisi hahaha ,hehehe, azahuzhau, diye güler.. Orası takılcak bi konu değil ama herkez takılıyo anlamış değilim.. Yok ben yarıldım dedim lapinlerde yarılmış hemen atladılar yapıyım yani.. Nihaha.. (:
arkadaşlar saçma sapan tartışmalar bunlar......
sen birilerini dışlayacak bir grup kurarsan o dışarıda kalanlar da sana tepki gösterir...ben de bi fb liyim ama bu konunun ve linkin açılması baştan hataaaaaaa
sen birilerini dışlayacak bir grup kurarsan o dışarıda kalanlar da sana tepki gösterir...ben de bi fb liyim ama bu konunun ve linkin açılması baştan hataaaaaaa
MorgueGülmekten başka bişi yapmadığım içinmi bana cevap verebilmek için ecel terleri döküyosun..? Nihaha çocuğum.. (:bır zeka engeline cevap vermek için ecel terleri sence dökülürse evet döküyorum durr.
Dış görünüş önemli değil.. Albert Einstein'da embesile benziyodu ama dünyanın en akıllı adamıydı.. Hadi gülelim bu kapağın üzerine bir güzel.. Nihahahaha..
diş görünüşün önemi hakkında bir şey söylemedim demekkı oda yok.