erdem187Belkide Chip online TR sitesinde ilk olarak(tam olarak bilmiyorum)bir Fun Clup Sitesi açılacaktır..arkadaşlar erdem187 artık bu konuyla ilgilenmediği için buradan devam ediyoruz
Grubumuzun adı:Chip Online Genç FenerbahçelilerAmacı:Sitedeki Fenerbahçelileri tanımamız,gücümüzü göstermemiz olacaktır..Gücü göstermeyi kavga,gürültü diye anlamayın LÜTFEN!
Bu gruba üye olmak ayrıcalık olacaktır...
Biraz daha temkinli davranılacaktır.Takımımıza karşı herhangi bir laf atımında dikkatli olunup düşünülerek cevap verilecektir.Grubun imzası yapım aşamasında!
Üye olmak isteyenlerin ismi bu mesajda yazılacaktır.Kişiler üye olmak istediklerini bu konuda belirtebilirler.Mesajında msn yazmaları koşulunda alınacaktır grubumuza...
Herkese kolay gelsin...Bu gruba farklı olarak GS,BJk grubu çıkabilir grubumuz ilktir,tektir,özentilikten,taklitlerden sakınınız..
Fenerbahçe ile ilgili haberler bu başlıkta yer alacaktır...
tüm FENERBAHÇELİLERİN katılmasını bekliyoruz(mail adresinizi vermenize gerek yok)
1-)byburak2008
2-)hiko91
3-)OOOOMMMMEEEERRRR
4-)yineben
5-)07BENER07
6-) onur1666
7-) sah1n
8-) PsK_Pc_06
9-) oarmagan
10-) Sting_32
11=) onlineTR
12-) kylie
13-) enes39
14-) ercanyerci
15-) MeKaNSızzZ
16-) semih_ozyurt
17-) SchenooL
Son Düzenleme: 07BENER07 ~ 04 Kasım 2008 16:19
CHİP ONLİNE GENÇ FENERBAHÇELİLER!
- 1
- 2
bende katılıyorum gruba arkadaşlar.
bende varımm imza falan olucakmı??yada avatar gibi bişi?
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim isminizi listeye eklemek istiyorum fakat karşıma "Konunuz onaylandıktan sonra değiştiremezsiniz
" yazısı çıkıyor o yüzden isminizi ekleyemiyorum (moderatörlerden yardım istiyorum )
ercanyercibende varımm imza falan olucakmı??yada avatar gibi bişi?avatar, imza konusuna gelince arkadaşlar şuan için benim imzamı vs kullanabilirsiniz en yakın zamanda yeni imza vs ekleyeceğim ayrıca kendi çalışmalarınızı da upload edebilirsiniz....
iyi forumlar....edit: arkadaşlar logo ve userbar için iki örnek
Son Düzenleme: 07BENER07 ~ 01 Kasım 2008 10:39
saol evet moderatörler yardım :D
http://img55.imageshack.us/img55/3452/logocho90vu6.png
Bence şimdilik bu olsun
kurun kurun bakalım ne olacak derbide görüşürüz... eziklere binmek zevkli olcak :D
suç-ve-cezakurun kurun bakalım ne olacak derbide görüşürüz... eziklere binmek zevkli olcak :6.11.2002..6-0..
9.11.2008..9-0..Arada 6 yıl 3gün 3 saat 3 gol fark var sizde varmı??
byburak2008Hayır. Benerin yaptıgı userbar daha hoş duruyor o yüzden bence benerin yaptıgı kalsın.İyi tamam o kalsın onu kullanalım
enes396.11.2002..6-0..Yakın Tarihden Konuşucam.. Ben Arsenal Maçı, Olympiakos Maçı Öncesi Zırvalayıp Ağlayanlar Çok Gördüm.. Ve Şimdide Görüyorum Maça Daha 1 Hafta Varken 9 Sıfır Diye Zırvalıyanları.. Sizi Yenicez Çok Belli Ama Önemli Olan O Değil.. Önemli Olan.. Kendi Kendinize Yarattığınız Tehlikenin Farkındamısınız..? (:
MorgueYakın Tarihden Konuşucam.. Ben Arsenal Maçı, Olympiakos Maçı Öncesi Zırvalayıp Ağlayanlar Çok Gördüm.. Ve Şimdide Görüyorum Maça Daha 1 Hafta Varken 9 Sıfır Diye Zırvalıyanları.. Sizi Yenicez Çok Belli Ama Önemli Olan O Değil.. Önemli Olan.. Kendi Kendinize Yarattığınız Tehlikenin Farkındamısınız..? (:tamam bırak konu kapanmasın
bunlar konuşur sen takmayacan enes
ne demışler eşşege altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek o misal ..
yaw bu arada alex arsenalda forma gıyemıyormuş kafam bozuldu..
enes396.11.2002..6-0..ah şu fb liler neden kuş beyinli allahım. 9-0 ha o kadar büyük konuşma. bu arada 5-1 7-0 ne çabuk unutuldu ezikler.
arkadaşlar hep diyorum bunlarla uğraşmaya değmez kendi kendilerine konuşurlar başkalarına çamur atmaktan başka birşey bilmezler kendi hallerine bırakın
07BENER07arkadaşlar hep diyorum bunlarla uğraşmaya değmez kendi kendilerine konuşurlar başkalarına çamur atmaktan başka birşey bilmezler kendi hallerine bırakınçook haklısın benerr ... sözumu tekrar etmem gerekecek galiba...
ne demışler eşşege altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek o misal ..
- 1
- 2