Hmm..Söze nasıl başlasam bilemiyorum().Fark ettim ki kimse CHIP Online'ın Grup Msn'sini bilmiyor.
Adres Şu
--------
mgroup52944@hotmail.com
Hmm..Söze nasıl başlasam bilemiyorum().Fark ettim ki kimse CHIP Online'ın Grup Msn'sini bilmiyor.
Adres Şu
--------
mgroup52944@hotmail.com
Evet Chip Online Yazılması Pek fazla birşey degiştirmiyor :) Bu Tip Grupların Free Olmasından Dolayı İletiler Degiştirilemiyor.. Bence Gerek Yok. Ha İllede Böyle Birşey Olucaksa Toplu Olarak Selcuk Abimize yazarız gereken neyse Olur diye düşünüyorum ;)
JADEXVay uyanıklar hem chıpe üye değilsin hemde adresi eklediniz ha! Apaçiler hemen toplaşmış adreseapaçi ne ya?
Selçuk İslamoğluBen bakmak için girdim çıktım. Çünkü bu sitenin adresini bile bilmeyen onlarca kişi vardı orada. Yani CHIP Online ile resmi bir bağlantısı yok.google a chip yaz entera bas neresi çıkarsa orasıdır :D
JADEXVay uyanıklar hem chıpe üye değilsin hemde adresi eklediniz ha! Apaçiler hemen toplaşmış adreseApaçi
arkadaslar bu guzel konusmamizi grupta devam edelim ekleyin gelin
Apaçi'yi ilk görünce aklıma paylaşım uygulaması Apachi geldi dedim yanlış yazmıştır.
evet bende ara sıra engeli kaldırıyorum kim var kim yok diye bakıyorum bazı arkadaşlar (chip ile uzaktan yakından alakası olmayan) eklemiş reklam yapıyorlar, ortalıkta dolaşıyorlar, onları engelliyorum (nasıl engelliyorsun diye sormayın ömer admin yapmıştı sağolsun
msn i ekleyen arkadaşlar forumda kullandığınız nickleri grup msndeki nickinize yazarsanız sevinirim...
bence bu olacaksa irc ile olmalı. liseninkini hala kullanıyorum. modası geçti diye olmayacak değil ya..
edit:rahatsızlık verdiğinde /b yazmak yeterli.
iki saatliğine mesaj alımı kapanır sonra kyine açılır.
PcMaKeRYa katılacağım ama denyolar geliyor millette huzur kalmıyor. Ne güzel konuşma başlar denyonun biri gelir hede hödö yapar akşamım mahvolur. Kararsızlık. Güzel bir uygulamaymış.evet bende katılmak istedim ama sınırlama yoksa ya da admin olan bir kişi adam seçerek kişi eklemeye izin verse gelebilirdim aama her önüne gelen ekleyebiliyorsa çıks olmaz ben sinirli adamama sinirlerim hoplasın istemem