CHIP Online GTA IV'ü sizin için inceledi

CHIP Online
03-05-2008, 12:55   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP Online inceledi: Ortalığı kasıp kavuran Grand Theft Auto IV nasıl bir oyun? Yeni neler sunuyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/CHIP ... -inceledi_6692.html

Bir amerikan rüyası. Gagster dizisi Grand Theft Auto hayranları dört yıl boyunca „GTA:San Andreas"ın yeni versiyonunu beklemek zorunda kaldılar.Rakipleri Saints Row gibi isimlerle oyunun prensiplerini kopyalarken, Rockstar North'un geliştiricileri kendilerini büyük başarının reçetesini hazırlamak için geri planda tuttular.Ama artık uzun süren bu bekleme sona erdi.GTA IV unvanını geri alabilecek mi alamayacak mı, yaptığımız test sonucunda öğreneceksiniz.

Grand Theft Auto 4 - Liberty City'nin oyun alanı hiç yaşlanmak istemeyen gençler için tasarlanmış. Keşfedilmemiş şehir New York en ince detaylarına kadar bir büyük şehir kovboyunun hoşuna gidebilecek herşeyi sunuyor: Kocaman bir oyun dünyası, yarı çıplak ortalarda dolaşan bayanlar, ceza almadan külüstür haline getirene kadar kullanabileceğiniz araçlar.

GTA4'ün AYRINTILI İNCELEMESİ BU AY LEVEL'da. KAÇIRMAYIN!
Bilgi İçin: http://www.level.com.tr/level/

Tüm konu: CHIP Online GTA IV'ü sizin için inceledi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: GTA IV: Abartılıyor mu? Yoksa harika bir oyun mu?

sametkaan
03-05-2008, 13:31   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj

bence harika bir oyun

adamtash
04-05-2008, 22:54   |  #3  
Yeni Üye
37 mesaj

Bence harika bir oyun ama eksikleri de var tabi,mesela yapay zeka konusunda diğer GTA oyunlarında büyük bir eksiklik vardı ama GTA IV ü oynamadığım için henüz bir yorum yapamam.
Ayrıca tanıtım filmlerinden izlediğim kadarıyla da oyun grafikleri güncel oyunların çok gerisinde özellikle de insan karekterleri hala bana dört beş yıl öncesindeki oyunları anımsatıyor.
Ama yinede GTA nın tüm serilerini büyük bir zevkle oynadım GTA IV ten de aynı hazı alacağımı bekliyorum.
Kesinlikle abartılmıyor HARİKA BİR OYUN!

Kapalı Hesap (69520)
06-05-2008, 00:05   |  #4  
Kapalı Hesap
39 mesaj

bence de harika bir oyun. ama ana haber bültenlerine çıkacak kadar da abartılmamalı

Crazy_Time
05-06-2008, 17:12   |  #5  
Yeni Üye
34 mesaj

Çok Güzel Bi oyun bencede ama harita biraz küçük gibi

supercocuk
05-06-2008, 17:26   |  #6  
supercocuk avatarı
Yıllanmış Üye
550 mesaj

Diğer serileri harikalar yarattı.San andreas serisinde grafikler üzerinde pek yoğunlaşılmamıştı ama yinede o harita ve yeni eklenen birçok hoş özellikler oyuna bağlanmamıza yetmişti.Bu serisi için ise birşey söyleyemiyorum daha oynayamadım henüz.Ama belkide artık bu son seri olabilir kanısındayım.Yıllar öncesinden başladılar ve günümüze kadar geldiler.Burada bitebilir ama ben çoğu oyunun belli bir seriye ulaştıktan sonra bitmesini isterken gta için böyle demek gelmiyor içimden nedense.Çünkü oyuna bir daldığınız zaman sanki gerçek hayatta gibi oluyorsunuz.Bunu  san andreas serisi bizlere yaşattı umarım tekrarı gelir.

erdem187
05-06-2008, 17:31   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

Harika bir oyun neredeyse bitirmek üzereyim.Gerek şehir gerekse oynadığımız kişi bakımından oyunun hikayesi kurgusu 4/4 lük Gamespot gibi büyük siteler bu oyuna 10 üzerinden 10 verdi