Chip online kullanıcı profilleri çalındı diye mesajlar geliyor.İnanmadım ama bilgilendirmek lazım
Bu nedir nasıl açıklanır bilmiyorum ama ben yorum yapmayayım.Sözü yetkililere bırakayım
Ayrıca bu mail sadece bana mı geldi bunu da bilmiyorum
Chip online hacklendi iddiası
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
143 mesaj
Bana böyle bir mail gelmedi ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Recep Baltaş'dan gelmiş olarak görünüyor ama bu kadar devrik yazacağını sanmam :) İncisözlüğün işi olmasın yine ? Malum senin teknik servis postanı biliyorlardı.
Recep Baltaş'dan gelmiş olarak görünüyor ama bu kadar devrik yazacağını sanmam :) İncisözlüğün işi olmasın yine ? Malum senin teknik servis postanı biliyorlardı.Devrik yazılmamışki devriklik yüklemin cümlenin sonunda bulumamasıdır:)He ama burada çok yazım yanlışı var o ayrı ve evet recep baltaş öyle yazmaz;)
Chip online kullanıcı profilleri çalındı diye mesajlar geliyor.İnanmadım ama bilgilendirmek lazımFake bir mail gönderilmiş size,
Bu nedir nasıl açıklanır bilmiyorum ama ben yorum yapmayayım.Sözü yetkililere bırakayım
Ayrıca bu mail sadece bana mı geldi bunu da bilmiyorum
İdda asılsız diyebilirim.
Chıp Online her zamanki yerinde diyebiliriz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Devrikten kastım başı-sonu olarak kastetmedim zaten. O yazım şekline en uygun o kelime geldi :))