Ben bu foruma bundan 3 sene önce üye oldum.Amacım bir soru sormaktı;sorumu sordum ve cevabını aldım.Ama herkesin benimle ilgilenmesi ve hiçbir forumda görmediğim şekilde bana çok sıcak kanlı davranılması çok hoşuma gitmişti...
Forumda yazılanları hayretler içinde okuyordum.Herkes birbirine öyle bir yardım ediyordu ki,sanki birbirlerinin akrabaları gibiydiler.Herkes birbirine bir şey öğretirken mutlu oluyordu ve herkes dayanışma içindeydi.
Ben fazla katılmıyordum fakat konuları okurken zaman zaman sizi kıskandığım bile oluyordu.Çünkü herkes birbiriyle dosttu.Sonra bende neden bu ailenin bir parçası olmayayım dedim ve yeni açtığım konulara cevap gelmesini beklerken uykusuz kalacağım günler başlamıştı bile...
Yıl oldu 2012.Sanki o sıcaklık yerini soğuğa bırakmıştı.Artık üyeler eskisi gibi değildi.Gereksiz yere tartışmalar çıkıyordu.Ve o tartışmaların hepsinde Ezgi denen şımarık bir kız vardı.
Artık foruma ne zaman girsem insanlar birbirine küfür edip kavga ediyorlardı.Ne zaman bir şeyler öğrenmek için foruma girsem,nasibimi alıp çıkıyordum.Zaman geçtikçe bu kavgalar büyüdü ve forumun kuruluşundan beri burada olan çok değerli ve saygıder abilerimizi,kardeşlerimizi kaybettik.
Çok üzülerek söylemek zorundayım ama;
CHIP ONLINE ÖLÜYOR