Ben üyeyim bende giremiyorum yaw sistem mi çöktü nooldu hep senin yüzünden eyüp o kdar oynay1n dedin sonunda sistem çöktü
CHİP ONLİNE OYUN TAKIMI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bildiğim tek oyun nfs özellikle u. serisi . ayıptır söylemesi burdaki bi forumda muhabbeti olmuştu da hız rekorumu geçen yoktu . ama online oynamayı hala çözemedim ? [V]
arkadaşlar şu adrese bakınız ve ne düşünüyorsunuz bi zahmet buraya not düşünüz..
Arkadaşlar ogame in 2. evrenine kayıt olan arkadaşlar bir tane takım kurmamız lazım aramızda en çok online olan arkadaş güzel bi nick bulsun takıma ve kurucu olsun daha sonra bizde takıma girelim...
Evet gerekli bilgiler zaten mevcut herşey açık seçik sadece kendimize bir kurucu seçmemiz lazım. Daha son ra kayıt olup çalışmak çalışmak çalışmak lazımm....
abi başlık ne içerik nereye kaymış.HL ve HL2 için bende varım
HL 2 bildiim kadar1yla online oynanam1yo..
alıntı:
Gönderen : cursedHL 2 bildiim kadar1yla online oynanam1yo..
death match olarak oynanıyor(orjinal olması lazım)
Abi orjinal konu_m1yal1m bi çok ki_i daha dorusu herkes kullanm1yor orjinal..
cihp online takımı ve oyunlar daha bir netlik kazanmadı değilmi?
evet bu haftasonu ilgilenen arkadaşları foruma bekliyoruz cumartesi ya da pazar bir saat buluşalım forumda yazışalım; bir karara varalım. OGAME dahil bazı oyunlarda karar alma zamanıdır; yalnız bu işi tek organize elbetteki edemem, eyüp ve diğer arkadaşlarım da bana yardımcı olacaklar.
TAbii ki YAnl1z siz iyi olduunuz oyunlar1 liste biçiminde yazarsan1z arkada_alr daha iyi olucak..
1) Age of Empires
2) NFS Serisi
3) Commandos 2,3
4) Earth 2150
5) Counter tarzı bir oyun (sistemi çok yormayacak cinsten)
(*) OGAME'de oynadığım oyunlar arasında.
Evet arkadaşlar şimdi sıra sizde; soru sormak yok, sadece iyi olduğunuz oyunları yazın, hepsi bu. Her yazılan dikkate alınacak, merak etmeyin.
comandos 3- nfs u serisi- age of(kısmen)-counter-medal of honor.
ben de varı ama biraz ezik kacarm ama elimden geleni yaparım mesala warcraft fena oynamam aynı şekilde counter strike 1.5...
ben age 3 ü multiplayer oynamayı denedim bad cd diye bir
ileti geldi quake 3 de aynı şekilde adamlar anlıyorlar cd nin orjinal olmadıgını ancak lan
baglantısı ile oynanabilir bu oyunlar o da zaten online olmaz
orjinal cd si olan sayılı adam olduguna göre ya orjinal
oyun alıp oynarız ya da oynayamayız
Counter Strike
Ultima Online
Need For Speed Series