Arkadaşlar online oynanabilen oyunlarda turnuvalar yapıp takım kuralım ne dersiniz????
CHİP ONLİNE OYUN TAKIMI
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet özellkle age of empıres benim uzmanlık alanım.ege of takımı kurarsanız davetinzibeklerim
O zama şimdiden oyuncu arkadaşlar gelsin ve bi oyun listesi yapalım hangi oyunlarda iyiyiz bi görelim...
haklısın... evet arkadaşar hadi görelim sizi....
eğer oyuna online olarak girmeyi becerebilirsem neden olmasın :)))
ynilenle dalga geçmeyeceğinize söz verirseniz her oyuna zmanım yettiğince varım.
Ne bu kibir Recep kardeş her yazında kendini övüyorsun..YEni biri olarak bu garibime gitti doğrusu..Oyun takımı derken santranç oynayalım.Daha zevklidir..
alıntı:
Gönderen : chip_recepben gelmiyim çünkü nerdeyse her oyunda trainer ve hile kodu kullanırım...:))) El alışkanlığı ne yapasın...
satranç mı??? 3d pc oyunlarından bahsediyoruz...
benimde bi fikrim var mesela takımı kurduk dimi chip de takıma bi kıyak geçsin takımda en iyi oynayan 3 kişiye o oyunun orjinalini hediye etsin.ya da ne biliyim mesela chip özel sayılarından da olabilir. (çok şeymi istiyoz abarttımmı ne yaptım)
niye olmasınki o kadarda zor diil bi oyunu çok görmezler heralde.
Bu düşüncen oyunu oyunluktan çıkarıp kumara sokar....Nefsini azdırır ve o oyuna oyun gözüyle bakmazsın artık...Oyun aynarken bile o düşünce ile ağzından salyalar akan bir kurt edasıyla kazanmak için her şeyi yaparsın..Bunun için kardeşce oynamak varken hediye denen fitneyi sokmayın aranıza..
alıntı:
Gönderen : cicobenimde bi fikrim var mesela takımı kurduk dimi chip de takıma bi kıyak geçsin takımda en iyi oynayan 3 kişiye o oyunun orjinalini hediye etsin.ya da ne biliyim mesela chip özel sayılarından da olabilir. (çok şeymi istiyoz abarttımmı ne yaptım)
Bulunmak veya Bulunmamak bu seni niye bu kadar meşgul etti ki elwis32 kardeşim..Doğru veya Yanlış diye katılsaydın daha iyi olurdu diye düşünüyorum..
yaa nooluyo szie takımı kurfukta hediyesi kusur kaldı durn bi önce şu işi halledelim arkadaşlar...