Saygıdeğer Chip üyeleri Chip adına bir T-Shirt'ünüz olsun istermisiniz ??Şahsen Ben isterim olursa nasıl olur , Resim programlarıyla uğraşan arkadaşlarım varsa örnekleri foruma upload edebilirler.Eğer belli bişeye karar verilirse gerekli yetkililerle konuşup bunu sağlayabiliriz...
Chip Online T-Shirtlerİ
Bu konu daha önce konuşuldu.. Bu konu yüzünden adli durumlar bile oluştu.. CHIP ismini kullanmadan, bir şeyler tasarlamadan önce tüm resmi izinlerin alınması gerekir..
O zaten ileriki aşama da sadece hayali ürünler geliştirip özellikle resim programıyla ilgilenen arkadaşlar tarafından buraya güzel sanat eserleri çıkartabiliriz bununda bi mahsuru olmaz heralde =)
ben daha önce tasarlamıştım (kendim için tabi ) ama chip içinse pek de kötü olmaz ...
07BENER07ben daha önce tasarlamıştım (kendim için tabi ) ama chip içinse pek de kötü olmaz ...Kanks şöle sofistike bişeyler oluşturmak lazım Ayrıca tasarladığın T-Shirt'ü koyarsan T-Shirt hakkında fikir üretebiliriz
CU_GS7Bu konu daha önce konuşuldu.. Bu konu yüzünden adli durumlar bile oluştu.. CHIP ismini kullanmadan, bir şeyler tasarlamadan önce tüm resmi izinlerin alınması gerekir..Evet, zamanında sorun olmuştu. Fakat fuarlarda eğer ellerinde varsa t-shirt alınabiliyor CHIP standından. Cebit'e bu t-shirt'ümle gelmeyi düşünüyorum.
arkasında forum ısımlerımız olsun ve kocaman chıp online logosu..
önünde de beyaz bır tsort kucucuk yazılı forum ısımleri
onlineTRarkasında forum ısımlerımız olsun ve kocaman chıp online logosu..Güzel fikir aslında...
önünde de beyaz bır tsort kucucuk yazılı forum ısı
onlineTRarkasında forum ısımlerımız olsun ve kocaman chıp online logosu..Evet. katılıyorum güzel fikir...
önünde de beyaz bır tsort kucucuk yazılı forum ısı
TEŞEKKUR EDERIM arkakaşlar...
tşort modacısı ben haaha havalaramı gırdım ne..:))
onlineTRTEŞEKKUR EDERIM arkakaşlar...T-Shirt Modacısı Bi resim upload etde görelim hayalindeki T-Shirtü...tşort modacısı ben haaha havalaramı gırdım ne..:))
denıyecem arkadaşımm..bıraz uzun surecek ama...
evet yorumları alalımm...
Kanks Gerçekten Başlangıç için Çok iyi; Ön taraf gerçekten ilgi çekici olmuş ama Arkası biraz sade olmuş gibi arksında belkide Pc resmi filan olabilir veya oyun karakterleri ne bileyim çeşit çok =)
Me@Bence bu T-Shirt muhabbetini bir an önce son verin.Off yaaa altı üstü şurada yaratıcılığımızla bişiler paylaşmak istedik ortada maddi bir şey yokki,Benim anlamadığım bunun ne sakıncası olabilir Ama neyse sen son verin diyosan son verelim + Bu benim ilk başlığımdı
Hiç hoş olmuyan durumlar olabilir.
arkadaki yazı olmamış ama güzel