CHIP Online: The Wolfman-Kurt Adam gösterimi

CHIP Online
18-02-2010, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP Online ekibi ve okurları The Wolfman-Kurt Adam filminde buluştu; işte geceden notlar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/chip ... osterimi_18356.html

Resimlerle: CHIP Online sinemadaydı!

19 Şubat 2010'da Türkiye sinemalarında gösterilmeye başlanacak olan "The Wolfman-Kurt Adam" filminin ön gösterimi, 17 Şubat akşamı ŞİŞLİ CEVAHİR MEGAPLEX sinemasında gerçekleşti.

Düzenlediğimiz çekilişte davetiye kazanan okurlarımız ile birlikte güzel bir akşam geçirdik. Türkiye'de herkesten önce izlemek oldukça keyifliydi.

Kardeşinin ortadan kaybolmasından sonra kendi ailesinin lanetli geçmişiyle tanışan; kardeşini bulmaya çalışırken kendi ürkütücü kaderiyle yüzleşen Lawrence Talbot rolünde Oscar ödüllü Benicio Del Toro'nun oynadığı filmde, Talbot'un gizemli babası rolünde Anthony Hopkins'i izledik. Ancak esas sürpriz, Matrix'teki Ajan Smith rolündeki Hugo Weavin'in Aberline ismindeki müfettiş rolünde gelişinde yaşandı. Ne yazık ki Hugo Weavin, gerçek adından ziyade Ajan Smith olarak tanınıyor, sürpriz olmasının esas sebebi buydu.

Özellikle baba rolündeki Anthony Hopkins, adına yakışır bir performans sergiledi. Oldukça kanlı ve karanlık bir film olan Kurt Adam, akıcı bir filmdi ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Ani ve vurucu sahneler seyircileri zaman zaman koltuklarında hoplattı. Bu arada koltuklar ve sinema salonu da oldukça rahattı, atmosfer de bir o kadar iyiydi diye düşünüyoruz.

Siz ne düşünüyorsunuz? Filmde korktunuz mu? Eğlendiniz mi, kısacası iyi vakit geçirdiniz mi? Düşüncelerinizi bizimle forumda paylaşın...

Yeni etkinliklerde buluşmak üzere...
CHIP Online ekibi

Tüm konu: CHIP Online: The Wolfman-Kurt Adam gösterimi

İzleyin: Kurtadam (HD Fragman)

Resimlerle: CHIP Online sinemadaydı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Filmi nasıl buldunuz? Korktunuz mu?

GRaNZaT
18-02-2010, 08:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,234 mesaj

Çok güzel bir akşamdı arkadaşlar. Güzel bir film, eğlenceli bir ortam (gerçi film sırasındaki irkilme sahneleri eğlencenin yerini korkuya bıraktı zaman zaman) ve yine güzel bir arkadaşlık akşamı geçirdik. Gerçi filmin başlamasından önce Cenk Tarhan'a o hatırlatmayı yaptıran insanları esefle kınıyorum. İnsanlara potansiyel suçlu gözüyle bakan bir anlayıştı.

Herşeyin ötesinde bir sorum var.. Tuncab, gece uyuyabildin mi? :)))Gelen herkese teşekkürler.. Chip'e de tabi ki :)

Borga-x
18-02-2010, 08:46   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Filmin güzel olduğu fragmanından belli. Bir ben gelemedim. Granzat sen yaşıyormusun? o kadar zamandır buluşuyoruz sen yoktun

Reborn91
18-02-2010, 10:19   |  #4  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

Film güzeldi gerçekten. Film gerilimli bir havadan çok, ani sahnelerle korkuttu zaten beni. Bir anda gerçekleşen olayi ani ses efekti derken yandaki coşkuna sarılcaktım nerdeyse...

Asu Bozyayla
18-02-2010, 10:41   |  #5  
CHIP Online Marka Mdr.
21 mesaj

Güzel bir filmdi ve biraz korkutucuydu:)
Gelen tüm okurlarımıza teşekkür ederiz. Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek siz bizi takip edin yeter.

yalcinkurt
18-02-2010, 10:50   |  #6  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
1,580 mesaj

Cenk Tarhan'ın film başında yaptığı; 'FDA'dan arkadaşlar burada kamera, cep telefonu gibi bir cihazla filmi kayıt altına almayın .' demesi garibime gitti. Öyle bir şeye başvuracak insanlar olmadığımızı umarım sinemada anlamışlardır.

Film oyuncu kadrosu olarak gayet iyiydi zaten. Konu çok kötü olsa da işlenmesi ve oyuncu kadrosu ile aktarılması gayet hoştu. Benicio Del Toro ve Anthony Hopkins oyunculukları ile büyülediler diyebilirim. Müzikler ve ani çıkışlar filme korku katmış. Kafa uçurma sahneleri dışında çok beğendim. Kurt adam filmlerine bakış açımı değiştiren bir film oldu gerçekten. Gitmek ile gitmemek arasında kalmıştım. İyi ki gitmişim. Teşekkürler Chip.

GRaNZaT
18-02-2010, 13:06   |  #7  
Yıllanmış Üye
4,234 mesaj

Yaşıyorum Borga-x :) Buna yaşamak denirse tabi :) Arada katılmaya çalışıyorum ama işlerimin yoğunluğu çoğu zaman engelliyor. Ama bundan sonra mümkün olduğunca aranızdayım...

StyleALP
18-02-2010, 13:47   |  #8  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

CHİP ONline ile ilk organizasyonum oldu. İlk olmasına rağmen oldukça keyif aldım. Sinemaya arkadaşımla beraber geldik. Biraz erken gelmemizden dolayı biraz bekledik. Mutlu Zamanın geçmesi için D&R Center 'da biraz PlayStation 3 'de Shift oynadık. Mutlu

Sinema girişinde beklerken ilk Coşkun ve Tunca 'yı gördüm ancak tanımadılar herhalde ( nerden tanıyacaklar daha ilk buluşma :) ). Cenk ABi 'nin Tshirti oldukça güzeldi. :D Yabancılık çekmedim çünkü çoğunu simasından tanıyordum. Küçüğünden büyüğünden herkes birbirine karşı sıcak ve samimi davrandı şüphe yok.

Filme gelince oldukça kaliteli bir yapımdı. Senaryo, efektler ve seslendirmeler... Korku ve adrenalin yüklü bir film idi. CHİP ONline ile izlemek ve öngösteriminde etkisiyle dahada tatlı bir hal aldı.

Cevahir A.V.M normalde 22:00 'de kapanıyor. CHİP ONline için onu bile göz ardı ettiler ve herşey yolunda gitti yalnız film başlamadan önce görüntü almanın yasak olduğunun belirtilmesi hoşuma gitmedi ancak Cenk ABi 'nin tatlı sert cevabı yerini bulmuştur. Beğendim

Herşey İçin Teşekkürler.

Birdahaki organizasyonlarda buluşmak üzere...

TuncaBozkurt
18-02-2010, 17:48   |  #9  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Alıntı: GRaNZaT  
Herşeyin ötesinde bir sorum var.. Tuncab, gece uyuyabildin mi? :)))Gelen herkese teşekkürler.. Chip'e de tabi ki :)
Evet uyuyabildim Erdem abi bir ufaklık olarakAğzı kulaklarına varıyor Gerçi zaten yolda uyuklamaya başlamıştım:))
Alıntı: StyleALP  
Sinema girişinde beklerken ilk Coşkun ve Tunca 'yı gördüm ancak tanımadılar herhalde ( nerden tanıyacaklar daha ilk buluşma :) ).
Biz de onu konuştuk acaba tanıdık var mıdır burda diye, ama kimseyi çıkaramadık sonradan. Keşke gelseydin. "Ben şuyum" deyince tanırdık zaten:))

Diğer arkadaşlara da sesleniyorum. Biz adam yemiyoruz, tamam beni falan tanımayabilirsiniz. Ama çok sayıda yerde Selçuk İslamoğlu ve Cenk Tarhan'ın fotoğraflarını görebilirsiniz. Olmadı "Selçuk bey/abi", "Cenk bey/abi" diye seslenin bakar size doğru:))
Şaka bir yana, bu etkinliklerde bir amaç da forum üyelerinin sadece online değil, aynı zamanda yüzyüze de ilişkileri olması. Örneğin ben de ilk buluşmada(Kadıköy buluşması, ne zamandı hatırlamıyorum) çekinerek gitmiştim. Hatta, bunu ilk defa itiraf ediyorum ama, 2006'da sanırım Compex'e gidip CHIP Online standının önünden geçip uğramamıştım. 6. sınıf öğrencisi bir insandım sonuçta o zamanlar. Ve Erdem abi evet, şimdikinden daha küçük boyutluydum:)))))

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 18 Şubat 2010 18:59
StyleALP
18-02-2010, 18:50   |  #10  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj
Alıntı: TuncaBozkurt  
Evet uyuyabildim Erdem abi bir ufaklık olarakAğzı kulaklarına varıyor Gerçi zaten yolda uyuklamaya başlamıştım:))
 Hahah. Ağzı kulaklarına varıyor Bende ikinci yarıda 5 saniyelik kendimi kaybettim. Ağzı kulaklarına varıyor Yolda yürüyünce açıldım zaten.

Artık tanıştığımıza göre gecelek organizasyonlarda dahada yakınlaşırız. Göz kırpma

Teşekkürler CHİP ONline

PcMaKeR
18-02-2010, 19:04   |  #11  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
Diğer arkadaşlara da sesleniyorum. Biz adam yemiyoruz
Abi ısırırlar mı la sence. gidelim bi yaklaşalım falan.

Tunca öldürdün beni gece gece.
Haksızlık bu şube açın antalyaya :P

kobete
18-02-2010, 19:05   |  #12  
Taze Üye
1 mesaj

Film süperdi, ortam süperdi, herşey güzeldi. Böyle organizasyonların devamını bekliyoruz.

ADEM-KAYA
18-02-2010, 19:08   |  #13  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Anlaşılan herkes iyi eğlenmiş,güzel vakit geçirilmiş.

Bende orada olmak isterdim ancak vakit uygun değildi.18:00 da eve geliyorum iş yorgunu v.s..Oraya gelmem biraz zor olurdu.

Daha önce görmediğim arkadaşlarıda görmek isterdim.
Haftasonuna denk gelseydi hiç kaçırmaz sinemaya giderdim.

Reborn91
18-02-2010, 19:28   |  #14  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
3,307 mesaj

Hele bizim coşkunla bi foto maceramız var akıllara zarar. Selçuk&Cenk abi ve Asu abla foto çekinirken, biz tam arkalarından kameranın içine baka baka(yüzsüzlüğün bu kadarıKahkaha) poz verdik. Sonra düşündük 15 dk rezillik diye.Kahkaha

https://www.chip.com.tr/galeri/c ... madaydi_1557_3.html

Soldaki ben, sağdaki coşkun abartısız söylüyorum 10 dk yarı gülüp yarı düşündük Kahkaha

Son Düzenleme: Reborn91 ~ 18 Şubat 2010 19:31
StyleALP
18-02-2010, 19:47   |  #15  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj
Alıntı: Reborn91  
Hele bizim coşkunla bi foto maceramız var akıllara zarar. Selçuk&Cenk abi ve Asu abla foto çekinirken, biz tam arkalarından kameranın içine baka baka(yüzsüzlüğün bu kadarıKahkaha) poz verdik. Sonra düşündük 15 dk rezillik diye.Kahkaha

https://www.chip.com.tr/galeri/c ... madaydi_1557_3.html

Soldaki ben, sağdaki coşkun abartısız söylüyorum 10 dk yarı gülüp yarı düşündük Kahkaha

Hahhaha. Cidden anlatımınla fotoğraf bir araya gelince komik oluyor. Beğendim

Borga-x
18-02-2010, 20:48   |  #16  
İlk Maestro
11,767 mesaj
Örneğin ben de ilk buluşmada(Kadıköy buluşması, ne zamandı hatırlamıyorum) çekinerek gitmiştim. Hatta, bunu ilk defa itiraf ediyorum ama, 2006'da sanırım Compex'e gidip CHIP Online standının önünden geçip uğramamıştım. 6. sınıf öğrencisi bir insandım sonuçta o zamanlar. Ve Erdem abi evet, şimdikinden daha küçük boyutluydum:)))))
Way be olm alacağın olsun. Bunu şimdi mi söylüyorsun? Ehehe ama o gun gayet güzel geçmişti. Bu sinemaya gelebilmeyi çok isterdim. Ama olmadı bir daha ki sefere yanınızdayım.. :D
TARİH 25-8-2007

Son Düzenleme: Borga-x ~ 18 Şubat 2010 20:53
TuncaBozkurt
25-02-2010, 20:02   |  #17  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Alıntı: Borga-x  
Way be olm alacağın olsun. Bunu şimdi mi söylüyorsun? Ehehe ama o gun gayet güzel geçmişti. Bu sinemaya gelebilmeyi çok isterdim. Ama olmadı bir daha ki sefere yanınızdayım.. :D
TARİH 25-8-
Çok güzel geçmişti o buluşma. Ben bir miktar erken ayrılmıştım gerçi ama olsun. O fotoda da, o sıcakta yarım saat Lal Cafe aradığım için terlemişim. Sonra boğaya dönmek aklıma geldi de sizi buldum.Ağzı kulaklarına varıyor