CHIP Online ve SmartPro işbirliği..

black rose
05-03-2009, 18:47   |  #1  
black rose avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
880 mesaj

CHIP Online ve SmartPro işbirliği...

bu konu hakkında biraz daha net bilgi verirmisiniz
mesela online olark mı katılacağız? yoksa yazılan adreste mi?

SmartPRO
21-04-2009, 20:09   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

eğitimler kadıköy şubemizde verilecektir.
adres ve detaylı bilgi için

02163385566

ARISTO
03-01-2010, 03:39   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşlar bensizi bu konuda bilgilendireyim biz türkiyenin çeşitli yerlerinden gelip bu kurumun çatısı altında yazılım sistem ve network alanında eğtim almak için türkiyenin saygın diye tabir ettiğimiz chip dergisininde yardımıyla kursa dahil olduk ama şöyle bi sorunda oldu indirimli kurs derken bize içeriğinde indirimli olduğundan bahsedilmedi hiç bizde binbir umutla buraya gelip verdikleri uyduruktan fotokopi makinası çıktısı ve bir önceki ayın chip sayılı dergisi ile evimize döndük şimdi diceklerki baltalıyorlar şyleki benim geldiğim şehirde bu kursa gelmek isteyen 100 lerce arkadaşım varken bugün hiçbiri bu kursa gelmek istemiyorlar çünkü hepsine size burda anlattıklarımı harifyen anlattım 

Nelerlemi karşılaştım ilgi konusunda enufak bir eksiği yoktu danışmadıki arkadaş saolsun çok yardımcı oldu ismi tamer beydi sanırım yanlız işin kötü kısmı şurada başlıyorki gittiğimi kurda biz cumartesi ve pazar günlerimizi vererek gittik yani en potansiyel dinlenme zamanımızı nemi elde ettik hiç bişi tam anlamıyla bi çöküntü ne chip dergisinden birileri gelip bu kursu ziyaret edip bizim memnuniyetimizi sınadılar nede dersane içnden birileri bizi kaale aldı.

Biz hepimiz beklentilerimizin çok çok altında hizmeti gördük ama bir arkadaşımız hakkını aramak için müdürle konuştuğunu ve kurumda birden fazla cihaz olduğunu bildiğini hocaya söyledi bunun nihayetinde hocada kalkıp arkadaşımıza ben 5 tane var biliyorum neredeymişki o cihazlar diye arkadaşa soru sordu şimdi bir kurumda çalışan gerekli olan tertibatın yerini bilmicek bu nasıl bir vurdumduymazlıktır ya bu smartpronun sahibi uyuyormu ben çok merak ediyorum bukadar eksik ekipmanlamı microsoftun ortağı olunuyor ole ise bizde olalım microsoftun ortağı teknoloji dersini üstüne bilgi işlem dersi tahtada ders anlatılacaksa bole ucuz hilelere başvurulacaksa bizde olalım ortak microsofttan kimse okuyorsa lütfen bu işlerin adam gibi bir denetim altına alsınlar ben bukonuyu microsoftun kendi sitesinede editlicem insanları enayi yerine koymasın kimse bu ne içinden çıkılmaz bir döngüdür.

Arkadaşlar ben dedimki bole olmuyacak bu iş bari git gel yapalım yazılım bölümünde bize ders veren arkadaş hoca demiyorum çünkü hocalık bir vasıf meselesi arkadaş diyorum  iş disiplininden bi haber bir hafta gelen bir hafta gelmeyen bize samimiyetini vurgulamaya çalışıyor havasını veren ama samimiyetsizliğin dizboyu olduğu bu arkadaş bukurumun elemanı idi şimdi soruyorum size ben bu kursa 1200 lira para verdim yol paralarımı ve dier masraflarımı toplayınca 3000 lira para yapıyor ne elde ettim hiç bişi şimdi çıkıp burda bağırmak benim en doğal hakkım.

Resmen enayi yerine koyulduk ve hakkımızıda arayamadık ortada bir muhatapta yok çünkü ve ben bunca zamandır türkiyeyi bırakın dünyaya sesini duyumuş bir kurumun bukadar ucuz bir oyunla insanları rezil ettiğini gördüm bu resmen chip kurumunun otoritesinin sarsılmasıdır bu kurslara ucuz die gidecek arkadaşlara özellikle söylüyorum gitmeyin boşu boşuna ben bir kurum elamanıda diilim bu kursa giden biriyim sizlerde bizim yediğimiz kazığı yemeyin istediğim için yazıyorum  gitmeyin araştırmadan etmeden bişeylere kalkmayın çünkü indirimli kurs diil bu içeriği indirimli kurs.

Bu nasıl bir mantalitedir ben anlamıyorum arkadaşlar insan bole bi kampanya yaptığında bu kampanyanın onu satacağını esasa alıp öyle bir eğtim anlayışı bürünmesi gerekmezmi bu ne yaman çelikidir ekipman yok muhatap yok hoca yok disiplin yok e peki biz nie geldiydik buraya ela gözünüzemi aşıktık ben iki kurumun beraber yaptığı bu rezaletin bu eğtime katılmayı düşünen kişilerede yansımasını istemiyorum dilerimki gitmeden önce iycene bir araştırıp öyle deerlendirirsiniz herşeyi.

Bunca şey yaşadın hiçmi iyi bişey görmedin derseniz gördüm çay kahve servisi iyi idi.

Ondan öncemlisi celeron 2.0 işlemcili ve pentium 2.4 işlemcili network altyapısının birtürlü birbiri ile buluşamadığı 4 100 bilgisayarlı bir dersanede 4 mb  lik internet kullanımı ile ki evimizde artık 8 mb var  dersle ilgili bir program çalıştırıldığında 15 20 dakikadan önce açmayan makinalarla ders anlatmaya çalışan packet tracer adlı programda network dersi vermeye çalışan eğtim anlayışını ingilzice belgeleri türkçeye çevirip ezbere dayalı sisteme uyduran  anlayışı kıt bir kurumun piyasaya bakış açısını ve microsoftun sertifkasının niye günümüzde bukadar anlamını yitimeye başladığının ispatını kendi gözlerimle gördüm dünyanın enbüyük kurumu bukadar ucuz bir oyunun içine nasıl kendi ismini yakıştırdı ben bunu hiç anlamıyorum ben işverenim  ve açık konuşayım işveren olarak bu tip kurumlardan alınmış sertifkaların bir geçerliliği olmadığını önüne gelen herkezin bu tip kurumlardan sertifika alabileceğini bununda o insanın yeterli gözükeceği anlamına gelmediğini bağıra bağıra yinelemek istiyorum arkadaşlar  siz siz olun iyicene araştırmadan gidip hatta parayı evrmeden önce kurumda dersi görmeden sakın ha sakın girmeyinb ole kurumlardan içeri ve bu budur bugünden sonra chip dergiside benim için bitmiştir.

Yazılarımı herkez görsün diye yazdım buradan kalırırsanız bütün internette yayımlıyacağım. 

Son Düzenleme: ARISTO ~ 03 Ocak 2010 03:59
teqüla
14-01-2011, 00:07   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

arito arkadaşım, gerçekten böyle mi yaaa??...:((( çok üzücü çünkü bu kursa gitmeyi düşünoyrdumm...:((