Hp Presario C700 xp kurdum ama vista kuramıyorum recovery silmiş bilgisayarcı ne yapmam lazım yardım pls
CHIP Online - Windows Vista
arkadaşlar benim laptopta vistanın denem sürümü var.nasıl tam sürüme geçebilirm lütfen yardımcı olun.sizden acilen yardım bekliyorum
Gerçekten çok eğitici olmuş..Ellerinize sağlık.
meraba ben vista pc aldım ve sorun verdi bende format atım dedım atım ama pc de 2 tane sisten cıktı şimdi 2 tane sistem olarak çalışıyor ben bunların bitanesini nasıl sile bilirim bi yardım eder sen seviniri
paylaşım için teşekkürler faydalı bilgiler
derslerden gayet istifade ediyoruz bilmediğimiz sorunları öğreniyoruz .emeği geçenlere teşekkürler.
vista kullanıcısıyım...başlat menüsünü klasik başlat yaptım... bilgisayarı kapatırken açılan menüde uyku modu otomatik geliyor. ordan bilgisayarı kapatı seçip tamam layarak kapatıyoruz bilgisayarı. kapatırkın açılan menüde otomatik olarak Bilgisayarı Kapat modu gelemiz mi. bunun ayarı nasıl yapılabilir teşekkürler iyi günler...
çok faydalandım...teşekkürler......
windows wista bence iğren bir işletim sistei bilgisayarı çok kasıyor ve işe yaradığı yok hem oyunları kaldırmıyor onun yüzünden pc
merhaba benim derdim bi program yüklerken örneğin office 2007 yüklerken cab.dosyası bozuk diye bi hata alıyorum tabii sadece office kurarken değil başka programlarda da veriyo bu hatayı.ne yapmam gerektiği hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
serkanbeymerhaba benim derdim bi program yüklerken örneğin office 2007 yüklerken cab.dosyası bozuk diye bi hata alıyorum tabii sadece office kurarken değil başka programlarda da veriyo bu hatayı.ne yapmam gerektiği hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekküDosyanın tam adı nedir? belkide kullandığınız progtramın bulunduğu cd/dvd de hasar vardır cd/dvd ye eksik yazılmıştır... eğer bu sorunlar yoksa muhtemelen sistemin bazı dosyalrı eksiktir.
VİSTAYI DİZGİNLEYİN KONU BAŞLIĞINDA GEREKSİZ SERVİSLERİ KAPATIN BÖLÜMÜNDE Kİ SERVİS ADLARININ TÜRKÇE VİSTALARDAKİ KARŞILIĞI NEDİR ACABA.BUNU YAZABİLİRMİSİNİZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
mrh bn vista kullanıcısyım aldığımdan beri çok memnundum ama bugun bilgisayarımı açmaya çalıştım şifresini girdim ve şöyle bi yazı karşıma çıktı(kullanıcı profili hizmeti oturum açamadı kullanıcı profili yüklenmiyor. baya uğraştım ama nedenini anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar, Vista format atmıştım eskiden. Fakat, saçma sapan bir formattı. Tamamen silememiştim C'yi. Şöyle ki, içinde "windows.old" diye bir klasör oluşmuştu. Vista'nın formatı böyle mi oluyor ? Tamamen silinmiş gibi gözükmedi bana. Her neyse, artık windows'u güncelleyemiyorum. SP1 paketi ile birlikte 83 güncelleme buluyor. ( Yaklaşık 300 MB civarı ) Fakat, ne zaman güncellesem, başlangıç ekranı gelmeden Sistem Geri Yüklemesi öneriyor bana. Tekrar, güncellenmemiş haline dönüyor. Zaten, kotalıyım. Nevrim döndü burada. GTA IV oynayamıyorum, bu saçma sebepten ötürü. Sizden öğrenmek istediğim, bu güncellemenin sorunu ne ? Saçma bir format girişiminde bulunmam ve her şeyi elime gözüme bulaştırmam mı ? İkinci sorum ise, bilgisayarım simgesine sağ tıkladığında windows adının altında "Windows Vista'yı Yükselt" yazısı çıkıyor. Yükseltmek ile güncellemek aynı şey mi ? Orjinal işletim sistemim. Yükseltmek paralı mıdır, nedir ?
Cevaplayacak olursa teşekkürlerimi sunarım. İyi geceler. ( Saat 00.04 ) :)
arkadaşlar vista iyi ama yavaş yaşavş lığından şikayetçi iseniz tune up utilites 2009 kullanın ben denedim işe yaroyo
Saul abi Visya cılara ve geçmek isteyenlere iyi bir bilgi
Sizlere iki sorum var.
Birincisi, Windows Vista Home Premium kullanıyorum. Ücretiz olarak Windows 7 Home Premium'a geçildiğini duydum. Bu doğru mu? Vista'm orjinal.
İkincisi ise, Vista'ya format atmak istiyorum fakat, C sürücüsünü silmiyor. Sadece windows klasörünü temizliyor. :)) En azından formattan önce C'nin içinde olan klasörler gene oluyor. Vista CD'sini takıp, bilgisayarı yeniden başlatarak tamamen bir biçimlendirme yapamaz mıyım? Eğer yaparsam D sürücüsü olan "RECOVERY" de silinir mi? Şimdiden teşekkürler.