Vista hakkında bilmek istedikleriniz, ilk kursumuz yayında...
CHIP Online Windows Vista Kursu yayında
Vista hakkında bilmek istedikleriniz, ilk kursumuz yayında...
CHIP Online Windows Vista Kursu yayında
Güzel Bilgi Verilmiş teşekkürler
Teşekkürler..En yakın zamanda sistem belleğimi yükseltip vistaya geçmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler. Yararlı olacağını düşünüyorum.
hem güzel hem yararlı bir çalışma olmuş teşekkürler
bende vista kullanıyorum ve efaydalı olacgına ınanıyorum sagolun böyle bir konu açtınız için.
ya rakadaslar aslında ben kullanıcı adımı yanlış yazdım bilgisayardan anlamam bana yardımcı olun acil olarak lütfen vista kullanıyorum aynı sorunlar bendede var msn de görüntülü konuşma olmuyo ses yok önce kamera sonra arama yaparsam ancak oluyo dediklerinizden pek anlamadım sorun denetim masasında biliyorum ama nasıl onaracağım bilmiyorum lütfen acil yardım
ben de yeni vista kullanıcısıyım. verilen bilgileri okuyarak vistayı öğrenmeye çalışıyorum.birde programcılar ellerini çabuk tutup vista uyumlu programlar yapsalar.
Vista profosyoneller icin bence.normal pc kullanicilari icin gerek yok.Bu arada calismaniz gercekten cok guzel tesekkurler
YA BEN BUNDAN 1 AY ÖNCE VİNDOWS VİSTA ALDIM BUNU NASIL XP YE ÇEVİRİRİM
aliciiYA BEN BUNDAN 1 AY ÖNCE VİNDOWS VİSTA ALDIM BUNU NASIL XP YE ÇEVİRİRİMXp cd si temin edip Format+Win. Xp ile bunu yapabilirsiniz.
güzel bigi vermişsin selçuş bey ellerinr sağlık devamını dilerim.
Son Nokta Böyle Konulur Arkadaşım Vistayı Kötüleyenlerden Sıkılmıştım Hoş İlk Türkiyeye geldiği Haftadan beri kullanıyorum.
Teşekkürler
ELLERİNİZE SAĞLIK,
WİNDOWS MAİL İ KURAMIYYORUM,
BU KONUDA AÇIKLAMA OLURSA SEVİNİRİM