BU KONUDAKİ HERŞEY HAYAL ÜRÜNÜDÜR ...
Konuklar : Süleyman. - PcMaRKer(Serdar) - Adem Kaya - KaaN96 ve Ben ve pc_word(Sunucu)
Sunucu : Evet Sayın Seyirciler Bu Gün Erhan Bey'in Evine Konuk Oluyoruz Bakalım Bu Gün Neler Yaşanmış Bir Görelim ... Eve İlk Önce Süleyman. Abi Geliyor Erhan Çok Sevinçli Sonra Serdar Abi Ve Ardından Adem Abi OOO Kimleri Görüyoruz KaaN Beyde Geldi Evet...
Başladık Bile :)
Süleyman Abi : Hımm Çok Güzel Bir Masa Tahta Süper Hangi Marangoz Acaba ? Ama Masaüstün Çok Karışık Bu Klasörlerin Dizilişi Nedir (Çatal, Bıçak Dizilişi Misali)
Serdar Abi : Evet Süleyman. Sana Katılıyorum Bune Ya O Orada Bu Burada Neyin Nerde Olduğu Belli Değil Töbe Ya !!!
KaaN Abi : Evet Ya Bu Ne Ulen Bak Çok Kızdım Bardağa Kafa Atıcam Bak Sonra Ödeyip Bardağın Parasını Gideceğim !!!
Adem Abi : Sakin Olun Yani Bu Usb'yi Ethernet Soketine Sokmuş Gibi Bir Şey Ama Neyse ...
Sunucu : Evet Sayın Ve Syılmayan Seyirciler Yemek Başladı Erhan Bey Herkese Çorbaları Verdi Bakalım Neler Olacak :)
Adem Abi : Ya Erhan Bu Ne Ya ! Töbe (Çorbayı Tabakla Beraber Başına Fırlatır) Sabahtan Beri Çiğniyorum Ne Diye Bir Baktım Fanmış Naptın Ekran Kartının Üstündemi Pişirdin Çorbayı !
Süleyman Abi : Ya Banada Bir Kablo Tadı Geldi Ama İçine Hoş Bir Tat Katmış Bu Yüzden Hakkını Yememek Lazım, Yiyin Gitsin Gali ...
Kaan Abi : Hehe Banada İşlemci Geldi Çaktırmayın Core 2 Duo E7200 Cebe At Gitsin Ya :)
Serdar Abi : Lan Olum Herkese Bişiler Çıkıyor Bana Kala Kala Tozmu Kaldı Pufff olum Deseydin Gelirken Bir Küçük Tüp Getirirdik Ya ! :..
Sunucu : Evet Erhan Bey Biraz Çok mu Eleştirdiler Sizi ??? Bir Yorum Yaparmısınız ?
Erhan : Ya İşte Ekran Kartının Üzerinde Yapmayacaktım İşlemci fanını Söküp Tencereyi İşlemcinin Üzerine Koyup GTA 4 Oynayacaktım Hem Eğlence Hemde Yemek Olurdu da ... İşte Nasip Ama Sonuçta Ben Kazanacağım :) ZUHAHAHA
Sunucu: Evet Diğer Bir Yandan İçerden Erhan Beyin Kulakları Çok Çınlıyor Neden ki Haaa Yemek Geç Kaldı ...
SERDAR ABİ - KAAN ABİ - ADEM ABİ Aynı Anda : BİİİİİİİPPPP Olum Yemek İstiyoruzzzz ! LAN OLUM BURASI BİLGİSAYAR EZARLIĞI GİBİİİ
Süleyman Abi : Sakin Olun Suikast Yaparız Gelecek Günlerde Hehehe
Hepbirlikte NİHAHAAAA
Sunucu : Eveet Şimdi Erhan Bey Başka Yemek Yapmamış VE Çok Hoş Bir Rengiyle Sempatik Bir Tatlı Yapmış Ekran Kartı Üzerinde Yapılmış, Kasa İçinde Hoş Bir Görüntü Veren Tatlımız, Sütlaç Evet Gören Dalıyor Gören Dalıyor Sayın Seyirciler Ne Çok Yapmış Erhan Bey Yeye Bitmiyor ...
Serdar Abi : Oh Oh Yedikde Şimdi Yediğimiz Bileşenler Nasıl Çıkacak Geri Onu Bilmem ...
Kaan Abi : Valla Ben Halimden Memnunum Bileşensiz Yeri Yedimde Şu Psu Kablolarınmı Kessek Diyorum Yoksa Geri Çıkarmak Zorunda Kalıcam ...
Adem Abi : ERHAAAN !!! LEN HEMEN MAKAS GETİR YA ŞUU KABLOLARI KES YADA BU YAZIYI KES !
Süleyman Abi : Ya Bu kadar Endişelenicek Ne Var Çıkart Koçum Sen Bakma Bunlara İnsanlık Hali Hem Kötümü Yani Biraz Heyecan Katmış Oluruz hehe
ERHAN : Durun Ben Şu Güç Kablosunu Bir Takayım HEHEHE Disklaifiye Olacaksın Kaan Abiii :D Takıyorum TAAAAKKK-TIIIM OWWW ONE PARLAYIŞŞŞ VALLA BİZİM LAMBADAN İYİ IŞITIYOR MERAK ETMEYİN BENİM PSU 300 WATT Pek Etki Etmez ... Bir Kaç Saat Bizi İdare Eder ...
Sunucu : Evet Şimdi Puanlar İçin Ayrılıyorlar ...
Adem Abi : Valla Bana Fanın Parçası Geldi Ağızıma Ama yemeğin Sonundaki Kaan'ın Işık Gösterisi Erhan'ın Puan Almasına Yetecektir Bence ... benden 3,589,336,001 Alır ...
Süleyman Abi : Valla Çok Söze Gerek Yok ... 1 ver Geç
Serdar Abi : Ya Çok Eğlendim Diyemem Az Da Eğlenmedim İşte Ortaya Bir Karışık ... 3 verdim gitti...
Kaan Abi : Kapat Kamerayı Kardeşim KAPAT !!! Allah Allah Ya Vermiyorum Puan Muan De Get İşine Ya ...
Sunucu : Evet Yarın Serdar Abimizin Sofrasına Konuk Olacağız Görüşmek Üzere Esen Kalın Fazla Oyun Oynamayım Gaz Yapar Maazallah ...
Arkadaşlar Bu Kadar Yapabildim KÖTÜ OLDU :S Kızmayın Lütfen ...