derginin yeni web düzeni pek güzel olmamış bence. ya da daha alışamadık. sizlerin fikri nedir?
CHİP ONLİNE YENİ DÜZENİ
- 1
- 2
Bence bundan daha iyisi olamazdı.Şuanda Türkiye'nin Dergi sitelerinden en iyi dizayna sahip sitesi bence.
hayırlı olsun herkese .
Süper olmuş bence...ilk bakışta bende öküz tren muhabbeti oldu ama alışıyo insan....
Abi ytaw yeşil biraz göz alıyo sanki :D
selçuk abi forumu sen mi yazdın ?
abi forum her zaman yeni mesaj var işareti gösteriyor bu neden kaynaklanıyor dün girilen mesajları yeni yazılmış gibi gösteriyor acaba bir hata mı bu...
byzihhabi forum her zaman yeni mesaj var işareti gösteriyor bu neden kaynaklanıyor dün girilen mesajları yeni yazılmış gibi gösteriyor acaba bir hata mı bu...Eğer bir "konuya" dünden sonra yeni bir yanıt verildiyse o konu yeni olarak işaretlenir.Eğer "Özel Mesajlarınızdan" bahsediyorsan, aslında onun anlamı "Okumadığınız, veya 'Okunmadı olarak işaretle' dedğiniz mesajlar" içindir.
özel mesaj çalışmıyor bug_lavacı arkadaşa özel mesaj attım
gelmedigini söyledi
birkaç kişiye daha atmıştım onlardan da cevap gelmedi?
bi sorun var galiba
avatarım silinmiş thief 3 avatarım vardı baktım avatar listesinden de silinmiş
geri getirmenin bir yolu var mı?
hayır abi ben okuduğum mesajlardan bahsediyorum okudum hatta benim yazdığım mesajlardan....
saygılar...
site şahane olmuş,hele pastel tonlarda yapılması daha bir ahenk katmış.hepimize hayırlı olsun!!!!!!!!!!
arkadaşlar gördüğüm en büyük değişim chip editörlerinin bizlere cevap yazmaları ve konulara katılmaları daha önce yazıyorduk bekle kimse cevap vermiyordu
tebrikler... başarılarınızın devamını allah nasip etsin...
saygılar...
Selçuk İslamoğlu size bir özel mesaj attım bakın bakalım gelmiş mi eger gelmişse
mesaj servisi dogru çalışıyor demektir.
oyunlarslideşovSelçuk İslamoğlu size bir özel mesaj attım bakın bakalım gelmiş mi eger gelmişseKimden : oyunlarslideşovmesaj servisi dogru çalışıyor demektir.
Kime : Selçuk İslamoğlu
Tarih : 05/02/2006 04:44:42
deneme
Gönlüm eski tasarımın kalmasından yana aslında.Çünkü yıllardır o tasarım vardı.Chip.com.tr ile bütünleşmiş,eski yılları hatırlatan bir tasarımdı.
Ben hep eskilerden yanayımdır.Eski olan herşey güzeldir.
Eski tasarım varken her www.chip.com.tr ye girişimde çocukluğum aklıma gelir.99dan beri alıyorum chip.Ailemden biri.Öğrendiğim herşeyi chip e borçluyum.
Sözün kısasa yeni tasarım güzel tabi ki.Ama eski tasarımın bir kopyası bilgisayarımda sonsuza dek duracak,bide cd de.Ne olur ne olmaz
- 1
- 2