Merhaba chip online sakinleri :) aralık 14 den beri aranızda yokum sakarya hendekde askerliğimi yapıyorum şimdiden 1,5 ayı geçti chip forum ve değerli üğelerini çok özledim, mayısta aranıza tekrar dönecem inşallah. yeniden görüşmek üzere. :))
chip onlineden ayrı 5 ay :))
hayırlı tezkereler dilerim sana arkadaşım.
kyliehayırlı tezkereler dilerim sana arkadaşım.aynen güzeldir askerlik yaw
hayırlı tezkereler sana, bekliyoruz seni.
ahmet79hayırlı tezkerelerEvet sağ salim gelmen dileğiyle...
kyliehayırlı tezkereler dilerim sana arkadaşım.aynen.
Artık aranızdayım ben yokken chip online'baya değişiklik olmuş :))
rapler mesajlar almış başını gitmiş maşallah :) bide sıra sıra yıldızlarda çok güzel olmuş hani.
ama değişmeyen tek şey bu formun sıcaklığı, yeniden aranızda olmak çok güzel...
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim elazığlı, borga, ahmet79, eskilerden Me@, elvis32 ve egemengiga, PcMaKeR, sakarboy, kylie ufuks, byzihh, viking, kuruwa ve ismini yazamadığım yüzlerce değerli chip online üyesi...
Sizinde tahmin edeceğiniz gibi liste çok uzun.
Biliyorum ki Chip online sizlerle güzel :))
Hoşgeldiniz. Tezkereniz hayırlı olsun.
Askere giderken ilk mesajı konuya ben yazmıştım şimdi dönüşünde gene ilk mesajı ben yazayım dedim :)
Hoşgeldin foruma seni yeniden aramızda görmek çok güzel.
Foruma yeni katılanlardan biri olarak hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz.
Hoşbulduk Kylie, :)) Hoşbulduk Eltahir, Hoşbulduk Chip onlinenin nadide Abisi Selçuk Abi, Hoşbulduk dextercan, Hoşbulduk AdRaMiTi
hoşgeldin mesajları için hepinize teşekkürler :))
seni eski havaya sokmak çok sürmez inş.
Bende nasıl olmuşsa gidişinizi göremeyenlerdenim:(( Neyse tezkereniz hayırlı olsun, sağ salim dönmüşsünüz aramıza tekrar hoşgeldiniz:)) Bu arada "e-eyup"ün selamı var arkadaşlar geçen söyledi memleketine gidiyormuş, muhtemelen Ramazan sonuna kadar gelemeyecekmiş, selam üzerimde kalmasın:))
Hoş geldin kardeş,
geçmiş olsun