Güzel bir fikir sonuna kadar destekliyorum
chip onlineden ciddi anlamda bir istek.
- 1
- 2
daha önceleride chatbox önerisi ve destekler gelmişti. chip online yi gönülden seven yapılan emeğin hakettiğini düşünen bunu düşünemez. unutmayın ki chip dergi ve chip online farklı kitlelere sahip . chip online forum u bugün bu seviyeye getiren seviyeli forum kitlesi,bilgisi ve tecrübesi.sen ben ali ahmet hüseyin ayşe... yani biz. sayısız soru sayısız yanıt. chatbox, grup msn veya online teknik destek ekibi.... bunlar chip online nin sonunu getirir. reklamların tıklanmaması, cevapsız sorular, ilgisizlik, gezilmeyen forum konuları,başlıkları , haberler , makaleler ... bunlar kimin için yayınlanıyor ? tabiki bizler için. bugüne kadar kendini burada geliştirmiş pekiştirmiş insanın vefa borcu bu olamaz! bu yaptıklarınız chip online ekibinin onaylamayacağı şeyler . şuan kullanıldığı için örnek veriyorum, oluşturduğunuz chip online msn grubunda cevapladığınız her soru chip online forum un kötülüğünedir ve unutmayın ki bu grup eğer chip adını ve izinsiz chip yayını kullanıyorsa illegaldir.
BOOMFUNKMCSdaha önceleride chatbox önerisi ve destekler gelmişti. chip online yi gönülden seven yapılan emeğin hakettiğini düşünen bunu düşünemez. unutmayın ki chip dergi ve chip online farklı kitlelere sahip . chip online forum u bugün bu seviyeye getiren seviyeli forum kitlesi,bilgisi ve tecrübesi.sen ben ali ahmet hüseyin ayşe... yani biz. sayısız soru sayısız yanıt. chatbox, grup msn veya online teknik destek ekibi.... bunlar chip online nin sonunu getirir. reklamların tıklanmaması, cevapsız sorular, ilgisizlik, gezilmeyen forum konuları,başlıkları , haberler , makaleler ... bunlar kimin için yayınlanıyor ? tabiki bizler için. bugüne kadar kendini burada geliştirmiş pekiştirmiş insanın vefa borcu bu olamaz! bu yaptıklarınız chip online ekibinin onaylamayacağı şeyler . şuan kullanıldığı için örnek veriyorum, oluşturduğunuz chip online msn grubunda cevapladığınız her soru chip online forum un kötülüğünedir ve unutmayın ki bu grup eğer chip adını ve izinsiz chip yayını kullanıyorsa illegaldir.saygı değer arkadaşım Chip Online bu saydıklarınızla sınırlı değildir.. zira öyle olsaydı şimdiye çoktaaaaan bitmişti, benim bu fikrim formda birbirimize olan samimiyetimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi emin ol olumlu yönde etkileyecek..
bu istek doğrultusunda yapılacak olan çalışmalar bağlantı sahibinin gözünün önünde gelişme göstereceği için güven problemide olmayacaktır. ve uzak yardım bölümü oluşursa bu yine forma yansıyacaktır..?
01apachiyazılımsal sorunlarda "uzak yardım" uygulaması başlatılmasını istesem çokşey mi isterim?Mümkün değil. Kendimce açıklayayım;
ve bu uygulama ile belirli kişiler ilgilenebilsin..?
güvenilir üyelerimiz bol maşallah. ıd ve password olayıda özel mesaj yöntemi ile ulaştırıla bilinsin.. herkes giremez bu sayede.
uzak yardım için arkadaşları biz seçelim yada siz seçersiniz?
Selçuk abi yapar bence..?
sizinde düşüncelerinizin etkili olacağını düşünüyorum?Not:bu konuda bir ekipten söz ediyoruz, bizim yada yöneticilerin seçtiği bir ekipten.
Tartışalım;Chip Onlineden böyle bir uygulama istermiyiz?
1- Yardıma ihtiyaç duyan kişi bunu bir şekilde karşı tarafa iletir, karşı taraf müsaitse yada isterse gerekeni yapar. O kişi olmadı başka biri...
2- Biz seçelim demişsiniz; ''Siz kimsiniz? Size bu hakkı kim verdi?'' Aynı şey benim içinde geçerli.
3- Yöneticilerin seçtiği ekip..; ''Kim kimi seçiyor, yine üstte yazdığım gibi ne hakla..'' Aksi bir durumda kim sorumlu olacak. Sen, ben mi yoksa yöneticiler mi. Yoksa yardım isteyen kişi mi?
4- Fikir kulağa hoş görünse de bu olay kimsenin tekelinde değildir. Berber mi bu sıra bekliyoruz? İsteyen, istediğine ama anlaşmalı olarak istediği şekilde yardımda bulunabilir. Bunu foruma yada bir ticari kuruluşa ihale etmek asla kabul edilemez.
5- Chip yönetimi bu konuda en ufak bir adım atsın, cidden yazıyorum Chip üyelerinin hiç birinin uzak bağlantı talebini kabul etmem. Söz konusu yardımsa eğer amir de benim memur da, üzerimde kimseyi tanımam. Yaptığım iş beni bağlar, karşı taraf lüzum görürse forumda bir teşekkür yazar karşılığını ödemiş olur. Sonuçta ben bir üyeyim ve istediğim zaman girer kurallar çerçevesinde istediğimi yazar çıkarım. Gerisi beni bağlamaz, hepsi bu...
6- Yok eğer sizin ve size destek verenlerin böyle bir girişimi olacaksa bunu yine Chip'e ihale edemezsiniz. Hiç bir ısmarlama! yönetici dahi bunu onaylamaz. Siz aranızda anlaşıp bunu sağlayabilirsiniz. Hatta uygun görülürse sabit bir başlık açarsınız dileyen dilediği yardımı alır. Sorumluluğu size aittir. Ve sanırım böyle bir başlık açılsa bile yöneticiler sorumluluk konusunu kocaman renkli puntolarla bunu başlığa her halde ilave ederler.
Son Düzenleme: piRe_ ~ 27 Mayıs 2009 23:51
piRe_Mümkün değil. Kendimce açıklayayım;evet bunu bişekilde karşıtarafa iletir, karşıtarafın bunu görmesi bilmiyorum nekadar zaman alır..
1- Yardıma ihtiyaç duyan kişi bunu bir şekilde karşı tarafa iletir, karşı taraf müsaitse yada isterse gerekeni yapar. O kişi olmadı başka biri...
okişi olmazsa yine ekipten başka biri olur..piRe_2- Biz seçelim demişsiniz; ''Siz kimsiniz? Size bu hakkı kim verdi?'' Aynı şey benim içinde geçerli."Siz kimsiniz?" bu sorunun yanıtını hem senin için hem kendim için hemde tüm forum üyeleri için, kayahanın şarkısından bir nakaratla yanıtlamak istiyorum;
Hey tek delikli kaval!
çaldesem ne çalarsın?
Bende nefes olmasa;
Sen ne işe yarasın?piRe_3- Yöneticilerin seçtiği ekip..; ''Kim kimi seçiyor, yine üstte yazdığım gibi ne hakla..'' Aksi bir durumda kim sorumlu olacak. Sen, ben mi yoksa yöneticiler mi. Yoksa yardım isteyen kişi mi?yöneticilerin elinden bu hakkı kim alıyor? bu uygulamayı kabul edecek olanda onlar, etmeyecek olanda..piRe_4- Fikir kulağa hoş görünse de bu olay kimsenin tekelinde değildir. Berber mi bu sıra bekliyoruz? İsteyen, istediğine ama anlaşmalı olarak istediği şekilde yardımda bulunabilir. Bunu foruma yada bir ticari kuruluşa ihale etmek asla kabul edilemez.
fikrin kulağına hoş gelmesi beni sevindirdi, fakat berber tabiri hoş değil, zira sen bir soru sorduğunda da sıra bekliyorsun.. bilen yazar yada yazmaz, o tamamen üyenin kararına kalmıştır.. sende belirmişsin bunu 5. madden de "amirde sensin memurda.."piRe_5- Chip yönetimi bu konuda en ufak bir adım atsın, cidden yazıyorum Chip üyelerinin hiç birinin uzak bağlantı talebini kabul etmem. Söz konusu yardımsa eğer amir de benim memur da, üzerimde kimseyi tanımam. Yaptığım iş beni bağlar, karşı taraf lüzum görürse forumda bir teşekkür yazar karşılığını ödemiş olur. Sonuçta ben bir üyeyim ve istediğim zaman girer kurallar çerçevesinde istediğimi yazar çıkarım. Gerisi beni bağlamaz, hepsi bu...bu madde pek hoşuma gitmedi, senden çok şey öğrendim, bendeki sality.aa virüsünü temizleyen kişi sensin.
aslında senin yardım etmeyeceğine inanmak zor geliyor bana..?
ve yalış düşündüğün birnokta var, sen bu uygulama başlarsa, herkesin uzak yardımı tercih edeceğini sanıyorsun..piRe_6- Yok eğer sizin ve size destek verenlerin böyle bir girişimi olacaksa bunu yine Chip'e ihale edemezsiniz. Hiç bir ısmarlama! yönetici dahi bunu onaylamaz. Siz aranızda anlaşıp bunu sağlayabilirsiniz. Hatta uygun görülürse sabit bir başlık açarsınız dileyen dilediği yardımı alır. Sorumluluğu size aittir. Ve sanırım böyle bir başlık açılsa bile yöneticiler sorumluluk konusunu kocaman renkli puntolarla bunu başlığa her halde ilave ederler.bu konuda chip bizden de senden de daha tecrübelidir, bundan eminim.
eğer böyle bir bölüm açılırsa, gerekli bildiriyi selçuk abi yayınlayacaktır, hatta forum kurallarına bile ekleme yapacaktır.*düşüncelerini paylaştığından dolayı teşekkür ederim*
Son Düzenleme: 01apachi ~ 28 Mayıs 2009 13:20
- 1
- 2