Arkadaşlar yanlış anlamadıysam(okumadıysam)1002 yazılımın hepsi sadece bir dvd de değil mi?
Ayrıca bilgi için;
https://www.chip.com.tr/ozel/1002yazilim.asp
Haydi kolay gelsin...
CHIP Özel 1002 En İyi Yazılım
- 1
- 2
ne üzülüyorsun onların saflığı, bir malı almadan önce ne olduğunu araştırmak akıllarına neden gelmiyor.
Bu mevzu yu bende hatırlıyorum adam askerden yeni gelmiş direk gidip chip almış aldığı cd DVD oda gidip cd rom a takmış bi dünya sövdü ondan sonra burda bizde cd bozuk diye yazmıştık baya bi desteklemiştik.... Ey Allah ım ne günlere kaldık....
bide şu açıdan bakı, ba aralar ayda bi disket özel sayıda da 2-3 disket veriliyodu yani 1,44-2,88MB, şimdi de 4,5GB veriliyo. Bu çok büyük bir aşama...
o da yetmez çift katman bd kullanırlar 50 gb! hdd gibi!
Umarım o günleri de görürüz. Gerçü bi BR_ROM a kim 3000Dolar verir o ayrı mesele.
ben bu cd aldım çok iyi programlar var.hazırlayanlara çok teşekkürler.bide dvd kutusunun içinden sanki 2 cd çıkcakmış gibi duruyo.(yani 2 cd koyma yeri var)
Merhabalar,
2003 senesinde çıkmış olan "1001 süper yazılım" sayısında da benzer "CD" vakaları yaşanmıştı. Bu özel sayıda da elimizden geldiğince siz okurlara en güncel, sisteminiz için en stabil yazılımları sunmaya gayret gösterdik. İlginiz için teşekkür ederiz.
yaw iyi, hoş, güzel de ben niye bulamıyom dediğiniz dvd yi malatyaya mı gelmedi yoksa ben mi ne aradığımı bilmiyorum??? chip dergisi satan yerlere soruyom böle böle bi dvd varmış diye adamlar melül melül gözümün içine bakıyor nasıl elde edicez bu dvd yi fiyatı ne???
selam millet ben bu foruma yeni üye oldum yeni bir bilgisayar kulanıcısıyım bu forumlar sayasinde yeni bişeyler öğrenmeyi umuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
dEMEK kapakta 2 cd'lik yer var o zaman lutfen orayı da dolduralım!
bu özel sayılar daha ucuz olamazmı?
- 1
- 2