arkadaşlar chıp özel sayısını nası elde edeceğiz ve bun dergiyi alırsak ödemeyi dergi elimize geçtiğinde de mi verceğiz??
chıp özel sayısı
aman ne siparişi geçen istedim cdler bozuk çıktı?? yenisini istedim MAYIS AYI CD LERİNİN ABARTMIYORUM DÜN GELDİİİ GİRESUN'DEN SİPriş verdiğim için belki
bide GİRESUN'DA BAYİSİ FELAN VARMI BU DERGİNİN VARAS NERDEN NASI ÖĞRENEBİLİRİM...
tozyet28aman ne siparişi geçen istedim cdler bozuk çıktı?? yenisini istedim MAYIS AYI CD LERİNİN ABARTMIYORUM DÜN GELDİİİ GİRESUN'DEN SİPriş verdiğim için belkiKumyalıdan Bulancak duragına dogru giderken İpragazı felan gecçince sag tarafta market var oradan aldım birkaç kere chip dergisini.Sabah Centerda da olabilir.
bide GİRESUN'DA BAYİSİ FELAN VARMI BU DERGİNİN VARAS NERDEN NASI ÖĞRENEBİLİRİM...
The GodFather da arabaya binebiliyorum ama inemiyorum bu problemi nasıl çözebilirim
yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim
raul gonzalezThe GodFather da arabaya binebiliyorum ama inemiyorum bu problemi nasıl çöİlacın ufuks`un msn`inde..:))
ufuksaklıma gelmişti ama gitmemiştim bakarım centeratozyet28aman ne siparişi geçen istedim cdler bozuk çıktı?? yenisini istedim MAYIS AYI CD LERİNİN ABARTMIYORUM DÜN GELDİİİ GİRESUN'DEN SİPriş verdiğim için belkiKumyalıdan Bulancak duragına dogru giderken İpragazı felan gecçince sag tarafta market var oradan aldım birkaç kere chip dergisini.Sabah Centerda da olabilir.
sevgili chip editörleri bakıyorum da konu sadece satış olduğu zaman geri bildirimde bulunuyorsunuz. Örneğin derginin 10. yılı nedeniyle vermeye başladığınız eski sayıların pdf formatları artık verilmiyor. bunu da ticari kaygı olarak açıklıyorsunuz. halbuki 2002 yılında 2001 yılının dergilerini pdf olarak vermiştiniz. 2001 verilmişse 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 yılı dergilerinin pdf'leri niye verilmiyor? Üstelik niye her sayı bir tane? hepsini özel bir cd'de verseniz olmaz mı? forumda en eski chip hangisi? tartışması yapılıyor! Yayımlanan tüm dergiler içerisinde elimde olmayan toplam 6 tane var... onlar da dergi Kıbrıs'a geç ve sınırlı sayıda geldiği için...
Umarım bu konuda okuyucularınızın isteklerini gözardı etmezsiniz.
asimovsevgili chip editörleri bakıyorum da konu sadece satış olduğu zaman geri bildirimde bulunuyorsunuz. Örneğin derginin 10. yılı nedeniyle vermeye başladığınız eski sayıların pdf formatları artık verilmiyor. bunu da ticari kaygı olarak açıklıyorsunuz. halbuki 2002 yılında 2001 yılının dergilerini pdf olarak vermiştiniz. 2001 verilmişse 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 yılı dergilerinin pdf'leri niye verilmiyor? Üstelik niye her sayı bir tane? hepsini özel bir cd'de verseniz olmaz mı? forumda en eski chip hangisi? tartışması yapılıyor! Yayımlanan tüm dergiler içerisinde elimde olmayan toplam 6 tane var... onlar da dergi Kıbrıs'a geç ve sınırlı sayıda geldiği için...Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Chip dergisini vermiyorsanız. Her Ay bir programın Kullanımı hakkında bir PDF verebilirsiniz. veya hiç olmasa bilgisayar ilgili doyurucu bilgiler verebilirsiniz. Benim amacım arşivimde bir ton dergi var. ulaşacağım bir bilgi olduğu zaman kolay bir şekilde ulaşmak.
Umarım bu konuda okuyucularınızın isteklerini gözardı etmezsiniz.Son Düzenleme: gabemeclogan ~ 26 Haziran 2006 13:37
PDF'leri vermeye devam edeceğiz. İlk senenin elektronik arşivinde bir sorun olduğu için aksadı.
Artık Bize de dört gözle beklemek kalıyor. Ne diyelim şimdiden size kolay gelsin.
valla pdf olarak verilirse büyük bir yer sıkıntısını yok etmiş olacağım.:DO kadar raflar dolusu derginin içeriğinin bir adet DVD de olması çok güzel birşey.Bilim Teknik Dergisinde de aynı sorun yaşanıyodu:Yer sıkıntısı:Dİlk sayıdan beri var bende Bilim Teknik.(babam takip ediyormuş üniversitedeyken)Şimdi onları biryere bağışlayacağım