chip program arşiv

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
sherlockholmes
05-08-2004, 08:25   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
202 mesaj

merhabalar,

yanılmıyorsam 2001 şubat ayında chip dergilerinde bulunan programların listesi excel formatında verilmişti , benim önerim cihp dergi cd'lerii tümü için böyle bir arşiv yapılması...en son olarak framework lazım olmuştu uğraştım ettim int çektim 106 mb ne kadar uzun sürdü tahmin edersiniz , sonra bir baktım bir chip cd'sinde varmış... benim başımdan böyle bir şey geçti. kim bilir kaç kişi ayı problemle karşılaşmıştı. bu kadar zengib bir program arşivini kullanılması program listesinin bulunmasıyla daha verimli olabilir.

webaytek
05-08-2004, 09:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

bu benim başıma neredeyse hergün geliyor - eskiden cvs formatında harika ayrıntılı yapmaya başladılar - çok detaylı geldi herhalde xls ye döndüler - ayrıntı yoktu ve genellikle programa karşılık gelen CDyi açtığımda ööle bi dosya olmuyordu içinde...
bence gün geçtikçe o isteğimiz sadece rüyalarda kalacak [V]

sherlockholmes
05-08-2004, 10:02   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
202 mesaj

böyle bir çalışma hazırlamayı ben düşündüm ama birçok cd de programlar 01 , 02 şeklinde isimlendirildikleri içi yapamadım , bir ara program isimleri orjial olarak kalıyordu sonradan nedendir bilmem program isimlerii sayı olarak vermeye başladılar , herhalde daha kolay bir program algoritmas var ...

webaytek
06-08-2004, 08:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
659 mesaj

tebrikler iyi bir gözlem - eski dergiler 01 02 ... falan diye gidiyodu ne saçmalık, hem adamlar cd'yi yazarken çok zorluk çıkar yani nasıl bi masntıksa işte...[V]

sherlockholmes
06-08-2004, 13:59   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
202 mesaj

neden böyle bir yöntem uyguladıklarını hala anlamış değilim.