http://img386.imageshack.us/img386/2600/adszuo9.jpg
konulara tıklaken karşıma çıkıoyor açıkcası rahatsız oldum...
http://img386.imageshack.us/img386/2600/adszuo9.jpg
konulara tıklaken karşıma çıkıoyor açıkcası rahatsız oldum...
şahsen ben buna razıyım kırmızı altı çizili kelimelerdeki reklamlar daha sinir bozucu ama şunu da unutmamak lazım forumun ayakta kalması için bu reklamların olması şart
(yoksa kendinize başka bir forum bulun )
07BENER07şahsen ben buna razıyım kırmızı altı çizili kelimelerdeki reklamlar daha sinir bozucu ama şunu da unutmamak lazım forumun ayakta kalması için bu reklamların olması şarthakılsın böyle foruım bulmak zor :) ama tam sayfa reklam bira zorla tık-la-tıl-mış .reklam gibi oluyor(yoksa kendinize başka bir forum bulun )
evet ya bendede çıktı reklamlar sitenin tadını kaçırır bence...
Ben beğenmedim volla. Ne buya gözüme sokuyor diyorduk şimdi ekranı kaplıyor Zaten tasarımın üstü altı yanı reklam dolu. Ne bu şimdi dev gibi
Sinir bozucu bişi..Ama lazımda forum için..
valla hoş değil ama dediğiniz gibi bu reklamlar şart ekonomik anlamda .. umarım bunlar bize hizmet olarak geri dönecektir :)
Bende rahatsız oldum. Bu devirde böyle reklemlarda iyice arttı be kardeşim bi siteye giriyorum sağdan bişey geliyo kapatıyorum, tam linke tıklayacakken başka bişey çıkıyo ona tıklıyorum yanlışlıkla, bi sayfa daha açılıyo 100 kontör istermisin diye , bi giriyorum yok dövüşçüyü yumrukla yok efendim kızın eteğini vantilatörle kaldır, 20 şınav çek kontörü kap falan filan ben işimi görene kadar bi 10dk geçiyo bu reklamlarla uğraşmaktan.
özür dilerim ama recep bey her konuya cevap verirken bu konuda neden sessiz kalıyor ayrıca özür dileyerek sölüyorum reklam sinir bozucu ama böyle forumu başka yerde bulamayacağım için razıyız
borozanözür dilerim ama recep bey her konuya cevap verirken bu konuda neden sessiz kalıyor ayrıca özür dileyerek sölüyorum reklam sinir bozucu ama böyle forumu başka yerde bulamayacağım için razıyıZaten razı olduğumuz için bu kadar fazla reklam koyuyorlar.
ya zaten sayfalar iki saatte zor açılıyor insanı sinir edip duruyor şimdi bi de bu reklam çıktı hepten çileden çıkarıyor insanı tamam para da gerekli ama sırf para kazanacağız diye bizi bu kadar bunaltmaya hakkınız yok, chıp'i sevdiğimiz için burdayız ama halimiz (bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırap)
OOOOMMMMEEEERRRRBen beğenmedim volla. Ne buya gözüme sokuyor diyorduk şimdi ekranı kaplıyor Zaten tasarımın üstü altı yanı reklam dolu. Ne bu şimdi dev gibiAynen.Bir oturumda bir kere gelse tamam ama bu ne böle ya.
bn ilk başlarda iyimser bakıyordum ama zırt pırt açılınca hasta etti bni yaa!!
edit:imla
sırf bu reklam ıcın vodafone hattımı ıptal ettırcem ya bu ne boyle .gormemısler gıbı
enes39ForumTr'ye veya ShiftDelete.Net'e CHIP'teki reklamların abartı değil 1000 katır reklam var.Eğer beğenmiyorsanız gidin kendinize reklamsız bir forum bulun tabi varsa!..
enes39Niye bu kadar abartıyorsunuz?Size reklam örnekleri vereyim: Gidin (reklam gibi olcak galiba ama neyse)ForumTr'ye veya ShiftDelete.Net'e CHIP'teki reklamların abartı değil 1000 katır reklam var.Eğer beğenmiyorsanız gidin kendinize reklamsız bir forum bulun tabi varsa!..