Herkese merhaba! Yeni bir sistem toplayacagım ASUS - A8N SLI199$ almayı planlıyordum.Ama tam karar vermişken!CHIP şubat 2005 teki inceleme MSI - K8N DIAMOND189$ (en iyi performans) ,Gigabyte K8NXP-SLI210$(editörün seçimi)) fiyatları herşeyi alt üst etti
gigatekteki fiyatlar MSI - K8N SLI PLATINUM199$ ,MSI - K8N DIAMOND250$, ASUS - A8N SLI199$
acaba dergideki fiyatlarda hatamı var?
Doğruysa bu fiyatlara nerede bulabilecegimi bilenler varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
teşekkür ederim.
chip teki fiyat?!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet bu ayki chipi bende okudum, vede msi overclock için harika bir kartmış, harika stabilmiş
Gigabyte olayını bende anlamadım, ancak ciddi olarak SLi teknolojisini kullanmak istiyorsan ki
iki tane 6600Gt ( 540 dolar) bir tane x800xt pe( 640 dolar) kadar performans veriyor,ASUS al
Eğer sli önemli değil diyorsan, bence msi al.
selamlar
evet chip fiyatlari cok ilginc bazen fiyatlar cok asagilarda oluyor bazende garip sekilde yuksek magza satis fiyatlariyla uyusmuyorlar genel de en guzeli intten tek tek kontrol etmen gerek eger dikkat edersen zaten fiyati ve satan firmanin web adresini verirler oralardan goz gezdirebilirsin
[8)]arkadaşlar fiyat alabilecegim yerler nereler ben yalnız gigatek ve mavibilgisayarın sitelerini biliyorum. başka bu ürünleri satın alabilecegim yerleri bilenler yazabilirse sevinirim.[8)]