herkese merhaba,
bilirsiniz ben kolay kolay konu acmam. actim mi da sacmalarim genelde. su teknoloji TV kadar kotu kaliteye sahip kanal gormedim ben. hem teknolojiden bahsediyorlar en basta kendi teknolojileri zayif. herhangi bir handy cam ile yayin yapsalar daha iyi. goruntu ve ses kalitesi igrenc. ve kanalda politika ve siyaset bile var. tabi televizyon olunca teknoloji tv ne kadar kalitesiz de olsa forum sitesi de dolu dolu. bir kez giga TV yi izlese millet almanca bilmese bile teknoloji tv gibi kanallari izlemezler. (() FBTV bile kisa surede kaliteyi yakaladi...
acaba CHIP dergisinin ilerleyen donemlerde TV kanali acmak gibi bir dusuncesi var mi? bu durum icin VOGEL BURDA ya mi bagimlilar? ve gercekten kaliteli olursa dergi satislarini olumlu mu yoksa olumsuz mu etkiler? bir ara Şahin EKŞİOĞLU TRT de ve Show TV de programda urun tanitimi yapiyordu. ne kadar basarili oldugunu kanitladi. halen devam ediyor mu takip edemiyorum.
CHIP de TV kanali acsa bence ilgi ve destek buyuk olur. ya da en azindan aksam uzerleri, gunduz yayin yapan bir kanal ile tek frekansi paylasabilir.