Merhaba Sitenizi anasayfasında yer alan chip uzamanlarıda ben tirex_x nick ile bazen 6 bazende sonuncu sıraya geliyorum.. sitenize kullanıcı girişi yapmadan önce 6. idim siteye girişten sonra 35. sıraya geçtim :)
Chip Uzamanlar Listesi
nerde bu liste ben bulamadım
o liste göstermelik birşey zaten, çok takmaya gerek yok. zırt pırt dengesi değişiyor:)
Evet bence de fazla önemsemeyin.Mesela ben o listeye hiç giremediğim halde hiç merak etmemişimdir.Sadece şunu yorumlayabiliriz,o listedeki arkadaşların büyük çoğunluğu paylaşım ve yardımlaşma için çaba sarfeden kişilerdir...
ben merak ettim nereden göreceğimizi biri açıklayabilir mi ?
Zaten önemli olan o listeye girmek değil.Forumda ismin duyuldugunda 'Aaa o adam bu sitenin harbi üyelerindendir' dedirtebilmektir.Bak mesela Boomfunkmcs ben daha yeni üye oldugumda o forumda başları çekiyordu.Onun dışında süleyman ve ahmet79 abimiz onlar bu forumda duyuldugunda aklında hemen kim oldukları belirir.Önemli olanda budur zaten ....
ama bakın gene boomfunck arkadaşımızın verdiği listede 11. yim ama şu an listede bile değilim. :)
Ben aylardır ki o listeye bakmıyorum en son baktığımda Birçok kişiden önde olmama rağmen son sıradaydım :) bugün baktım ne kısa listede nede ilk 50 'de görünmüyorum oysa 100 mesajı olan görünüyor ilginç dimi boşver profiline bakan bilir zaten kimin burada emeği olduğunu ;)
Ama bide şu var çok cevap veren uzman mı oluyor ???? :)))
Çok cevap veren uzman olamıyor verilen cevapların soruya gerçekten cevap olduğunda soruyu soran tarafından derecelendirilirdi böylece uzmanlaşabilir aslında ama önceleri , o derecelendirme sistemiyle yıldızlar oluşmuştu derken o sisteme de hile karıştırdı birkaç uyanık kendi guest olarak sordukları sorulara hesaplarından cevap verir kendilerini yükseltirlerdi ki , ispiyonculuğu hiç sevmesemde kimilerini deşifre ettik. :) Lakin yinede o anlayış pek değişmedi sadece şekil değiştirdi ve görüldüğü üzere çok yorum yazarak biryerelere geldiğini sanan kişilerle dolu etrafımız. Boş kutulardan herzaman çok ses çıkar , bunu bilselerde çok konuşmak yerine az ve öz konuşsalar daha iyi olur sanki ne dersin :)
Böylece verecekleri cevaplar ve ne derece bilgi sahibi oldukları daha iyi anlaşılır sanırım...
O listeyi ilk defa gördüm :)
Bence bu listeyi kaldırılmalı ... en azından ana sayfadan kaldırmalı :))) melih bayaa cevap vermişsin 1228 mesaj . sen chip e göre bayaa uzmansın :)))
ya ona bakılmıyor eskisi gibi zaten, forumu düzenli takip eden bilir neyin ne olduğunu kaldıki oda zaten öyle bulunsun diye orda. yoksa ona göre kimseye özel muamele yapıldığıda yok.
O Liste zaten çok önemli değil çoğu CHIP üyesi bilmiyorsur bile :)