Arkdaşlar uzun zamandır araştırıyorum ancak bir çözüm yolu bulamadım. Sorunum şu:
Yeni bir klavye aldım. ancak dikkatsizliğim sonucu çoğu dandik multimedya klavyelerde bile bulunan ve benim çok fazla kullandığım sistemin sesini yükseltip azaltmayı sağlayan multimedya tuşları yeni klavyemde yok. Onların yerine gereksiz (ara, mail at) gibi multi medya tuşları koymuşlar. Benim hoparlörlerim bilgisayarımdan uzakta oldukalrı için sistemin sesini sürekli windows tan yükseltip kısmak zorunda kalıyorum.
Aceba klavyemdeki Bana göre gereksiz multimedya tuşalrından birini sistemin sesini açmak diğerini kısmak için ayarlayabileceğim bir program yada bir yöntem varmı.
Lütfen yardım edin. Yoksa yeni bir klavye daha alıcam.
Chip ve Sistem Uzmanları Ltf. Yardım.
google.com da UltraKeyboard diye arama yaptırısanız derdinize çare bulabilirsiniz. Yeni aldım dediğiniz için klavyeyi faturası ile birlikte aldığınız yere götürüp başka bir model ile değiştirin en iyi yolu budur
Bunları 3. parti yazılımlarla yapabilirsiiz :)
Keşke klavyeyi alırken daha dikkat etseydin.
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yeni aldığınıa göre, iade etmeyi dene.Para karşılığında yenisini alırsın.
Veya üzerine bir miktar daha ekleyip, iyisini alırsın.
Ayrıca kablosuz klayve+mouse öneririm.Kablosuz özgürlüğün tadını çıkart.
25 dolara Microsoft Wireless Optical Desktop 700 V2 al.
google.com da UltraKeyboard diye arama yaptırısanız derdinize çare bulabilirsiniz. Yeni aldım dediğiniz için klavyeyi faturası ile birlikte aldığınız yere götürüp başka bir model ile değiştirin en iyi yolusağol arkadaşım.bu programı bilmiyordum, gerçekten işe yarıyor.süper program.tekrar sağol:)
olsun gayet iyi oldu.sana tekrar teşekkür ederim arkadaşım.
Constantin81 sen harikasın. Aylardır arayıp da bulamağım yazılımı sen buldun. Sana ne kadar tşk. etsem azdır. Öyle zannediyorum ki bu tür işlevleri gerçekleştirecek programı benim gibi bir çok arkadaş arıyordu.