Moderatörlerden adminlere bilgi veriyorum.
Çok fazla server hatası alıyorum.
Chip.com.tr adresine giriyorum ikinci sayfaya geçemiyorum. Diğer sayfalardada aynı.
Hiç bir sitede bu tür bir hata yok sadece bunda var.
Olaya el atınız....
Moderatörlerden adminlere bilgi veriyorum.
Çok fazla server hatası alıyorum.
Chip.com.tr adresine giriyorum ikinci sayfaya geçemiyorum. Diğer sayfalardada aynı.
Hiç bir sitede bu tür bir hata yok sadece bunda var.
Olaya el atınız....
Arkadaşa katılıyorum ve
Devam edeyim
Sunucu bazen yavaşlıyor insanı delirme noktasına kadar getiriyor
Bir konuya resim ekleyeceksin resmi ekleyip gönderiyorsun hata veriyor
Açtığın konuyu düzenleyeceksin sistem izin vermiyor...(arada)
nasıl bişeydir hiçbir sitede yok bunda var?!.
çoğu foruma üyeyim ve geziniyorum aralarından chip online en sorunsuzu ve buna dayanarak sorun senin bilgisyarındadır.sen chip onlineı gta turk.com ile karıştırdın herhalde.gta turk.com da birsürü server ve SMF hataları çıkıyordu.
Evet son aylarda sitede baya takılma ve yavaşlama var. Bazende server bulunamadı hatası. Sitenin her yerini reklamla doldurmakla uğraşmak yerine biraz da bu konuyla ilgilenseler iyi olacak. O yuzden Firefoxla girip tüm reklamları engelleyerek rahatça sörf yapıyorum. Yoksa çöplüğe çevirdiler siteyi. Artık eski tadı kalmadı.
Mesela Hangı Kategorıye Gırersem Dırek W8 Kategorısıne Atıyo Çok Geldı Basıma
ha oyun bilgisayarımda reklam sorunu çıkmıyordu.ama dizüstüyü kullanmadığım zamanlar külüstür eski masaüstümde chip online'da bazı yazıların üstünü reklam kaplıyor yazıları göremiyorum :D
çözünürlüğü değiştirmekte fayda etmedi.
nasıl bişeydir hiçbir sitede yok bunda var?!.işte böyle bir server :)
çoğu foruma üyeyim ve geziniyorum aralarından chip online en sorunsuzu ve buna dayanarak sorun senin bilgisyarındadır.sen chip onlineı gta turk.com ile karıştırdın herhalde.gta turk.com da birsürü server ve SMF hataları çıkıyordu.
bendede bir şey yok bence o sorun internetinden kaynaklanıyordur arkadaşım :)
Ama forumda gezerken PC çok kasıyor sanki yanacak gibi zorlanıyor işlemci 100'ü gözteriyor, Korkuyorum bu forumda gezmekten :1- Firefox kur.Bu adımları uygula. İşlemci kullanımı ve diğer sorunların hepsi çözülür.
1- Firefox kur.AdBlock eklentisi dediğiniz gibi flash reklmaları engelliyor, tarayıcım(Chrome) için aktif hale getirdim.Bu adımları uygula. İşlemci kullanımı ve diğer sorunların hepsi çözülür.