Bir Tek Bendemi Virüs Uyarısı Verdi ? Bir Açıklama Rica Ediyorum.
evet bi tek sizde virüs uyarısı verdi :) virustotalde bile 42/1 oranında sonuç verirken ;
http://www.virustotal.com/analisis/94a23b38e71ca546c9411e5b4dfbfd047149c8a9555e8106147d0822b9851e96-1280253245
virustotaldeki uyarıda currprocess isimli programdan gelmektedir.çalışan her bir exe'nin kullandığı yer ettiği dll ve sistem kaynaklarını gösterdiği için :)
bakın size şimdi süper bi açıklama yapıyorum :)
homepage.exe yani İnternet explorer ana sayfa kilidini kaldırıp aynı zamanda www.google.com olarak ayarlıyor. ben bunu nasıl mı yaptım ? regedit kayıtlarını aldım ve programda kullanmak için .exe haline çevirdim.buyrun dosyaları sizede veriyorum program ile exe'ye çevirin ve eset'in o saçma sapan virüs uyarısını görün ayrıca şurayada bi göz atın isterseniz ?
dosyaların içinde regedit dosyası onu exeye çeviren programıda koyuyorum kendiniz yapın ve test edin :)
aynı şekilde yine .bat uzantıl dosyaları .exe ye çevirdiğimizdede sadece eset saçma sapan uyarılar veriyor :)
2seneye yakındır bu forumdayım bir çok paylaşım yaptım ve bu güne kadar hiç birinde böyle bir mesaj ile karşılaşmadım , ilk sizsiniz tebrikler ;)