1.Windows live messenger 8,5
2.Windows İnstaller 3,1
3.Windows Defeneder Beta 2
4.Windows Media Player 11
5.Windows Movie Marker 2
6.Winamp 5.3.2
Gelecek
Saygılarımla.
Chipte gelecek ay
O ZAMAN CHİPİN TEMMUZ SAYISINI ALABİLİRİM
Her şey iyi de yukarıda yazılan winamp eski sürüm ben şu anda winamp 5.34 pro kullanıyorum hatta winamp ın 5.35 sürümü çıktı beta halinde. Chip in bunu vereceğini sanmıyorum . Yanlış yazılmış olmasin?
bence
windows vista ultimate
windows oficce 2007
norton 360
spiderman 3
winsows xp sp 3
verse çok fena olur
keşke verseler. ama imkansız birşey için hiç konuşmayalım
ne gerek var bu programlar için chip dergisini almaya asıl amaç chipde bir şeyler öğrenebilmek olmalı değil mi?
Katılmamak mümkün değil.Eğer CHIP Dergisi'ni bu tür programlar vs için alıyorsanız önce evinize sınırsız ADSL bağlatın(yoksa), sonra da internette bol miktarda bulacağınız kaynaktan indirin.Daha garanti olur...
abbastuzlune gerek var bu programlar için chip dergisini almaya asıl amaç chipde bir şeyler öğrenebilmek olmalı değil mi?Olsun, herkesin dergiyi alış amacı farklı; bence eleştirmemeliyiz bunu. Size çok saçma gelebilir ama o arkadaşımız demek ki dedrgiyi verilen programlar nedeniyle alıyor sadece, okumayı sevmiyor, ilgilenmiyor olabilir.
elvis32haklısın...okuyorum okuruyum.abbastuzlune gerek var bu programlar için chip dergisini almaya asıl amaç chipde bir şeyler öğrenebilmek olmalı değil mi?Olsun, herkesin dergiyi alış amacı farklı; bence eleştirmemeliyiz bunu. Size çok saçma gelebilir ama o arkadaşımız demek ki dedrgiyi verilen programlar nedeniyle alıyor sadece, okumayı sevmiyor, ilgilenmiyor olabilir.
Benim umrumda bile değil zaten dvd leri cd leri hemen köşeye atıyorum.önemli olan sayfalardaki yazılar.o kadar dvd-cd birikti daha kullanmıyom int ten indiriyom enayi gibi geçen ay 797 mb kota aşmış.