en çok ben hackerim deyip chip forumuna kafa tuttuğum ve warez paylasımlar yaptıgım için pismanım aslında ben o zamanlar lamer ile hacker kavramını ne oldugunu bilmiyordum o zamanlarımı hatırladıkca kendime ne aptalmıssın diyorum o zamanki davranıslarımdan dolayı çok ozur dilerim çok salakça davranmısım yani adminlerin yerinde ben olsam ve karsıma böyle bir üye çıksaydı hemen banlardım
umarım chip forumundaki üyeler bana karsı kızgın değildir
chipteki pişmanlıklarınız
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (85304) ~ 27 Haziran 2009 11:47
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
ama bu yaptıklarımdan sonra sanki chip forumu benimle küs gibi konulara en son mesaj atan ben oluyorum benden sonra mesaj yazanda olmuyor açtıgım konularda hiç ilgi görmüyor
carl246ama bu yaptıklarımdan sonra sanki chip forumu benimle küs gibi konulara en son mesaj atan ben oluyorum benden sonra mesaj yazanda olmuyor açtıgım konularda hiç ilgi görmünedense ben de aynı şeyleri hissediyorum
ben de o oyun manyağı üyeyi anlatıp onun dediğini dinleme diyen iki üyeye kızdığım için pişmanım herkez yazsa 3 5 sayfa olur soruna odaklanalım istemiştim ama sanırım onun tarafını tutmuşum gibi oldu
Son Düzenleme: Mustafa Can ~ 27 Haziran 2009 14:37
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Mustafa Cannedense ben de aynı şeyleri hissediyorum
aynı kaderi paylasıyoruz
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
IsabelBu siteye daha önce üye olmadığıma çok pişmanım chıp forum harikaaa bir yerAynen katılıyorum :)
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
TBCMagicKonuya olumlu yönden bak :)anlayısın için saol"Yasanan olaylardan" dolayi "aklin basina" geldi. Pek nadir görünen bir olay ;)
Umarim bu yazdiklarin diger "yeni hacker" üyeler icin bir ders olur!
Tekrar aramiza hos geldin!
- 1
- 2