arkadaşlar bu forumda yaptığı bir şeyden pişmanlık duyan arkadaşlar pişmanlıklarımızı yazalım ben başlıyorum
ilk üye olduğum sıralarda trinty kardeşime karşı çıkmıştım
arkadaşlar bu forumda yaptığı bir şeyden pişmanlık duyan arkadaşlar pişmanlıklarımızı yazalım ben başlıyorum
ilk üye olduğum sıralarda trinty kardeşime karşı çıkmıştım
BEnde Saint kardeşimle gereksiz yere biraz atışmıştık :)
Anlama özürlü birkaç insancağıza AMD işlemcilerin çok ısındığını anlatmaya çalışmıştım .
mengu88Anlama özürlü birkaç insancağıza AMD işlemcilerin çok ısındığını anlatmaya çalışmıştım .rica etsem şu anlama özürlü kısmını silsen arkadaşlara hakaret olmasın
forumda warez paylaşımı yapmıştım.
pişmanlığım olduysa özür dilemişimdir. Sakarboyla ufak bir tartışma yaşamıştım :D bilir kendisi :)
bu arada trinity kız değilmi ya ?
mengü88 yıllarca amd kullandım hiç ısındığını görmedim lütfen o hakaret bize de geliyor.
PcMaKeRmengü88 yıllarca amd kullandım hiç ısındığını görmedim lütfen o hakaret bize de geliyor.AMD X2 5600+ , 21 derece oda sıcaklığında 62 derece sıcaklık
bu seninkimi başkasının ki mi. benim athlon 2500 + ım vardı 2.2 ghz oc yapardım asus anakartımla 55 dereceyi geçmezdi. bir kere fanın sküp denedim soğutucunun 75 dereceye kadar çıktı 80 e geldiğinde kapatıyordu anakart sistemi.
öbür türlü hiç ısındığını görmedim :) eski birde düşün 4 sene kullandım onu hiç stok fan dışında birşey takmadım :)
ama ilginç senin gönderdiğin resimde hesap makinası yanıt vermiyor :D
PcMaKeRbu seninkimi başkasının ki mi. benim athlon 2500 + ım vardı 2.2 ghz oc yapardım asus anakartımla 55 dereceyi geçmezdi. bir kere fanın sküp denedim soğutucunun 75 dereceye kadar çıktı 80 e geldiğinde kapatıyordu anakart sistemi.benim bilgisayarım evet , çıkardığı gürültü nedeniyleöbür türlü hiç ısındığını görmedim :) eski birde düşün 4 sene kullandım onu hiç stok fan dışında birşey takmadım :)
ama ilginç senin gönderdiğin resimde hesap makinası yanıt vermiyor :
traktör demek daha doğru ama :D
PcMaKeRpişmanlığım olduysa özür dilemişimdir. Sakarboyla ufak bir tartışma yaşamıştım :D bilir kendisi :)Evet üstad hatırladım :)
Birçok kişiyle atıştım. Ama atıştıklarımla forum ilişkilerim iyi gidiyor. Pişmanlık duydugum bir olay da forumda bir konu açmıştım kuralları okumadan dini tartışmaydı hemen kitlendi ama o konuyu açtıgıma pişmanım.
sakarboyBEnde Saint kardeşimle gereksiz yere biraz atışmıştık :)evet haklı sakarboy kardeşim ama sonunda iyilik kazandı.
bir pişmanlığımda ahaytıma birini sokmak ve ona çok fazla ama çok fazla değer vermekle hata yaptım.
ama pişman değil sonucunu bile bile katlandım.
eee aşk böle birşey.
forumda önerlien seven remix bilmem ne programını yükleyip güzelim sistemimi yook ettiğim için pişmanım
Bu siteye daha önce üye olmadığıma çok pişmanım chıp forum harikaaa bir yer
IsabelBu siteye daha önce üye olmadığıma çok pişmanım chıp forum harikaaa bir yerO zaman hoşgeldin diyoruz
PcMaKeRO zaman hoşgeldin diyoruzBende hoşbulduk diyorum
GS'lilerle ettiğim kavgalar,mesajımın 1000,2000 olduğunda konu açmam, özel mesajdan(WLM) AdRaMiTi'ye mahçup olmam ki kendisi hatırlamıyordur çok iyi biri.
takım konusunda bende enes gibi tartısmalar yasamıstım.sanırım eneslede yapmısımdır. baskalrıylada tartıstımda tam hatırlamıyorum simdi.keske yapmasaydık derim hep..
sanırım su andada ne enesle nede digerleriyle bir sorun yok :)
bide gereksiz konu acanlara karsı hep tartısma icindeydim.ama keşke demiyorum çünkü pişman değilim yine olsun yine yaparım :)
DaRWeLL zamanında seninlede kavga ettim,suskunkrallada ama burası bilgi paylaşım yeri sonrattan üzüldüm gereksiz yere gerilim yaptım diye.Şu kızgın değilim sana, umarım kimse bana karşı kötü bakmıyodur.
Lo Scrivero Nel Vento
mengu88Anlama özürlü birkaç insancağıza AMD işlemcilerin çok ısındığını anlatmaya çalışmıştım .5600 brisbane yi bir hafta boyunca kullandım %100 yük altında bile sıcaklığı 42 dereceyi geçmedi.Bios update yaptınmı cpu fanını kontrol ettinmi termal macunu yeniledinmi AMD nin ilk işlemcilerinde ısınma sorunu vardı yeni işlemcileri intelin işlemcilerinden daha serin çözüm yollarını denemeden AMD kullananlara hakaret ediyorsun bu tip sorunlar genelde anakarttan kaynaklanır sensörler sıcaklığı yanlış olarak gösterir ve genelde bios update ile düzelir bu tip sorunlar genelde 780G anakartlarda ortaya çıkıyor athlon x2 serisi tüm işlemcilere karşı alerjisi var 780G chipset e sahip olan anakartların.Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 02 Haziran 2009 14:51
Üye olduğum için pişmanım, keşke ne üye olsam nede mesaj yazsaydım ama sanırım sonuna az kaldı.
henüz pişman olacak bi şey yapmadım ama şöyle bir saçmalık yapmıştım selçuk islamoğlu beni açtığım konular konusunda uyarmıştı bende nasıl bir reflekse girmişsem sen kapatırsan konularımı bende daha gelmem chıp foruma diye saçma bir tripe girmiştim one mınute olayı gibi bir nevi bir daha olsun gelmem
tek saçmalığım buydu sanki ben cıpe gelmezsem chıpında çok umrunda :)))