arkadaşlar kac gundur bi video indirme eklentisi arıyorum kullandıgınız bilginz bi eklenti varsa her siteyi destekleyen söylerseniz ck sevinirim
chrome dan video indirme işkencesi
Yukarıda arkadaşın verdiği link sadece tarayıcıya indirlenleri kolay açmak bir buton ekliyor:)
http://userscripts.org/scripts/show/62634
birde bu var youtube için ve çok kullanışlı. direk videonun altındaki kısımda download seçeneği oluşuyor. sanki youtube un kendi özelliği gibi:)
arkadaşlar sagolun ama bunalr tamemen sorunumu cozecek bi cözüm degil script sadece youtube icin gecerli diger eklentide video indirmek iicn degil zaten başka bi çözümü oloan varmı ?
arkadaşlar işinize yararmı bilmiyorum ama idm seçenekler bölümünden gelişmiş tarayıcı seçeneklerini seçip google chorme da işaretleyin daha sonra IDM ile indirmek veya durdurmayı engellemek için tuşları düzenle var hemen alt kısımda bu bölümde sürekli kullanabileceğiniz tuşları ayarlayıp tamam deyin bu sorun düzelecektir .indirmek istediginiz bölümde bu tuşları kullanarak download edebilirsiniz.
Bu eklentiyi dene kardeşim işini görecektir sadece youtube dan download yapmıyor diğer sitelerden rahatlıkla yapabiliyorsun kendimde kullanıyorum.