Arkadaşlar tam sürüm çıkmadan kullanmayın!!!!
Devamlı kullanmayın, açık fazladır.
Arkadaşlar tam sürüm çıkmadan kullanmayın!!!!
Devamlı kullanmayın, açık fazladır.
letiasbana oldukça hızlı geldi firefoxa göre tabi güvenlik konusundan bilemem ama firefoxa göre daha hızlı olduğunu hissettim.Evet hızı çok iyi ama firefox'tan iyi mi bilemem...
tam sürüm çıkana kadar kullanmam daha ama güzel bişey olucağa benziyor
letiastam sürüm çıkana kadar kullanmam daha ama güzel bişey olucağaEvet çok güzel ama bağımlılık yapmıyor. Ne kadar güzel olsada yine kapatıp Firefox'a girdim.
Güzwl bir proje sadce scripts içermesi biraz düşündürücü
MorgueBenim Firefoxu kullanmam onun bunun sayesinde tanıtması değil en iyi web browser olduğu içindir.. Google sempatizanlığıyla firefox kullanan insanlar varsa onların cahillidir buki bu ışığı sende görmekteyim.. (:ben o cahilliği sende gördüm canım
Google çorap yapsa Türk milleti giyer diye milleti aşalama Google vibratör yaparsa kullanırsın SEN artık..! (: Nihahah..
google destek olmasa o firefox o kadar gelişmezdi ilk ne zmn kullandın firefoxu çok merak ediyorum firefoxun nsl çıktını araştırsana bi neler çıkıo karşına :)google öle bişey çıkartırsada ilk senin üstünde kullanmayı düşünüyorum :) azımı açtırma burda tartışcaksan adam gibi tartışş...
Son Düzenleme: mynakturk ~ 02 Eylül 2008 23:23
ben bunu kuramadım geçerli bir uygulama değil uyarısı veriyor
mynakturkben o cahilliği sende gördüm canımSen googlede adult siteler arıcak yaştayken ben firefox kullanıyodum.. Hala arıyomusun merak ettim.. (: Googleden eşantiyon çorap ''vibratör'' falan geliyo galiba baya bağımlısı olmuşsun ürünlerinin.. (: O kadar çok kullanma sarmasın bırakmazsın kronik hastalık yapar ''vibratör'' (:
google destek olmasa o firefox o kadar gelişmezdi ilk ne zmn kullandın firefoxu çok merak ediyorum firefoxun nsl çıktını araştırsana bi neler çıkıo karşına :)google öle bişey çıkartırsada ilk senin üstünde kullanmayı düşünüyorum :) azımı açtırma burda tartışcaksan adam gibi tartışş...
Gel üstümde denemek için ''Google vibratör'' koleksiyonunu getirmeyi unutma deneylerim doyurmaya bilir onları kullanmana söz yardım edicem.. (:
Aç ağzını problem değil her türlü konuşurum.. Sonunda ağlayıp zırlama ama..! (:
Son Düzenleme: Morgue ~ 03 Eylül 2008 00:47
Az önce indirdim ve beta olmasına rağmen çok başarılı buldum. Gayet hızlı. Tek kötü yanı ise ilk sayfa haricinde açılan sayfaların küçük olması. Ona da bir çare bulurlar ileride umarım. Ne de olsa henüz beta.
Burada tartışan iki arkadaş ikinizede bravo.
Yav boş verin google yolunu bulur tartışmak size mi kaldı.
Neden birbirinizi üzyorsunuz ayrıca elin köylüsü falan ayıp
Begenmediginiz köylüler olmasa hepimiz aç kalırdık
Çogumuzun kökenini köylü değil mi?
tarayıcı fenadegil hızıda iyi ama şimdilik erken çünki birsürü güvenlik önlemi geldiginde tarayıcı yavaşlayacaktır
http://www.chromedestek.com/2009/01/30/chrome-vs-hotmail/
Şu sayfada konu ile biraz alakadar öyle şeyler okudum ki yazan komplo teorisyeni yoksa gerçekliği var mı bilemedim.
Bilişim teknolojileri artık tamamen daha çok kişinin bir arada bulunabildiği, farklı fikirlerin ortak inovasyonlar ortaya çıkarabildiği sanal mecraya kayıyor artık. Bu mecranın da kralı Google ve önümüzdeki (en az) 10 yıl boyunca onların borusu ötecektir.