Chrome9 HC IGP

ogulazor
29-09-2010, 23:13   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj

Chrome9 HC IGP Kullanıyorum. kendi cd sindeki sürücüleriyle kurunca takılmalar oluyor. aslında pek takılma denemez. şöyleki filmlerde (dvd yada divx) bir problem yok. birkaç eski oyunuda oynatıyor. problem şu ki ; hani xp yi yeni yüklemişsinizde ekran kartınının sürücülerini henüz yüklememişsiniz. bu durumda pencereleri sağa sola fareyle kaydırınca pencerelerde dalgalanma olurya işte bende onun biraz daha hızlı dalgalanması oluyor. ( nedemek istediğimi bende anlamadım ))) yani sürücü problemi gibi geldi bana. ama ayarlarda herşey yüklü gözüküyor. biostan ekrankartı paylaşımını (orjinal 64MB) 128 mb yaptım olmadı. max 256 yaptım o da bişiy değiştirmedi. VİA nin sitesinden sürücü indirdim ama kurulumda hata verdi. bazende resimlerimden mesela 30 tanesini fareyle seçip kopyalamak istiyorum ama 5 taneden sonra yavaşlama başlıyor ve 15 ten sonra çok takılıyor. bi ara bu problemi çözmüştüm ama hatırlamıyorum . ayrıca çok fazla flash yada java yüklü web sitelerindede yavaşlamalar oluyor. aşağıda laptopun özellikleri yazıyo. ne yapabilirim ben bu VİA problemini ???? buarada DirectX 9.0 c de yüklü..

Y.İ.Ğ.İ.D.O.
29-09-2010, 23:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj

Via nın sitesinden indirdiğiniz sürücü kartla uyumlu olmadığı için olmalı. Birde aşağıdaki sürücüyü indirin eski sürücüyü kaldırın pc yi yeniden başlatın, sonra bunu kurun tekrar yeniden başlatın.