Chrome9 HC IGP Kullanıyorum. kendi cd sindeki sürücüleriyle kurunca takılmalar oluyor. aslında pek takılma denemez. şöyleki filmlerde (dvd yada divx) bir problem yok. birkaç eski oyunuda oynatıyor. problem şu ki ; hani xp yi yeni yüklemişsinizde ekran kartınının sürücülerini henüz yüklememişsiniz. bu durumda pencereleri sağa sola fareyle kaydırınca pencerelerde dalgalanma olurya işte bende onun biraz daha hızlı dalgalanması oluyor. ( nedemek istediğimi bende anlamadım ))) yani sürücü problemi gibi geldi bana. ama ayarlarda herşey yüklü gözüküyor. biostan ekrankartı paylaşımını (orjinal 64MB) 128 mb yaptım olmadı. max 256 yaptım o da bişiy değiştirmedi. VİA nin sitesinden sürücü indirdim ama kurulumda hata verdi. bazende resimlerimden mesela 30 tanesini fareyle seçip kopyalamak istiyorum ama 5 taneden sonra yavaşlama başlıyor ve 15 ten sonra çok takılıyor. bi ara bu problemi çözmüştüm ama hatırlamıyorum . ayrıca çok fazla flash yada java yüklü web sitelerindede yavaşlamalar oluyor. aşağıda laptopun özellikleri yazıyo. ne yapabilirim ben bu VİA problemini ???? buarada DirectX 9.0 c de yüklü..