mrb. chromium diye bir uzantı eklendi. regedit ve bilgisayar C olan kısımdan sildim ama tekrar yükleniyor . tamamen nasıl kurtulabilirim. teşekkürler. uzantı kimliği: phndnokmkchccfmmejeceijjigceelc böyle bir şey işte....
chromium uzantı silinmiyor.
tarattım ve temizle dedim değişen birşey olmadı ..
mrb. chromium diye bir uzantı eklendi. regedit ve bilgisayar C olan kısımdan sildim ama tekrar yükleniyor . tamamen nasıl kurtulabilirim. teşekkürler. uzantı kimliği: phndnokmkchccfmmejeceijjigceelc böyle bir şey işte....En son hangi programı yükledin? En son yüklediğin programı Ashampoo Uninstaller 5 ile kaldır
(Linki Ö.M. atıyorum)
valla hatırlamıyorumki hangi programı yüklediğimi
Uninstaller 5 ile (linki ö.m. attım) öğrenebilirsin.
1- Programı yükle dediklerimi yap sonra Uninstaller 5'i aç Kurulumlar'a bas sonra en yeni yükleneni kaldır (Uninstaller 5 dışında)
düzelmedi başka bi yol varmı bilen yazarsa sevinirim. uzantı chromium devamlı ekleniyor. nerden kaldırsam tamamen silinir.
Google chrome tarayıcısının özel bir projesi olup güvenlidir. Silmenin mantığını anlayamadım. Tarayıcıyı kullanmayacaksanız, denetim masası programlardan kaldırabilirsiniz.
bu chromium uzantısını uzantılardan sildik fakat uzantılar dosyasından silemiyorum nasl silicem bi yardım pls