çift ccekirdek gösterdiğini nerden anlayablirim nerde ne ne yazmalı bios ta yda windows da neresinde ne yazıyor onu bi söeleyin bari biosu güncelledim problem olmaz dimi ama...
çift cekirdek oldugunu nasıl anlarım
bilgisayarım sağ klik özellikler
yada everest yükle işlemcinin adını al int te özelliklerine bak
senin sistem bence tek çekirdekli kitlemişler sana teki çift diye :)
ya abicim önemli şeyler yoksa hdd de.formatı bas.1-2 kişi de gördüm bu olayı ve hepsinde format işe yaradı
copy_64asimileci olum sen bu yollarda giderken ben kosuyordum beee akıllı benoğlun sana ..... sen anladın onu.
yaşım 30 evliyim ve de bilgisayar öğretmeniyim.
ben üniversiteleri bitirirken galiba
sen süt içiyordun????eğer kurulu windows içinde işlemcini değiştirdiysen format tek çare.
Son Düzenleme: asimileci ~ 11 Temmuz 2007 09:32
boşversene asimileci arkadaş anlamamakta inat edipte insanı fitil eden tipten 10 tane aynı konudan açmış.format atdiyoruz sebebi ne diyor ne olabilir ms işletim sistemi işte belki kurulumda hata oluştu belki başka bir yazılımdan kaynaklanıyor.
özelliklerde çiftmi diyorum? megerse çiftmiş ama o göremiyormuş çift mi görünüyor diyorum yok diyor birde.
dalga mı geçiyor yoksa?
slm arkadaslar ekleyim yardım ederim okan_ciks@hotmail.com beklerim
copy_64çift ccekirdek gösterdiğini nerden anlayablirim nerde ne ne yazmalı bios ta yda windows da neresinde ne yazıyor onu bi söeleyin bari biosu güncelledim problem olmaz dimi ama...niye böyle gereksiz kavga ediyorsunuz ki:( sen CPU Z programını yükle ordan bak anlamıyorsan marka ve modelini yaz biz sana söyleyelim;)
ya arkadaşlar benim sistem özellikleri İNTEL(R) PENTİUM(R) D 3.00GHZ 3.00GHZ BU SİSTEM ÇİFT ÇEKİRDEK Mİ LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEEN ARKADAŞLAR
Bilgisayarım Çİft Çekirdek mi Tek Çekirdek mi Nasil Anlarim?
--------------------------------------------------------------------------------
intel in yeni nesil çift çekirdekli işlemcilerini adlarına göre zaten diğerlerinden ayırabilirsin.
''dual core'' ön adlı işlemciler intel in sanal çift çekirdekli işlemcileridir. ''core 2 duo'' önadlı işlemciler intel in gerçek çift çekirdekli işlemcileridir.
amd firmasının ise masaüstü işlemcilerinden athlon, modelin yanına ''X2'' sembolü almışsa çift çekirdeklidir. dizüstünde ise bu ad ''turionX2'' şeklindedir.
işlemcinin çift çekirdekli olup olmadığını
''bilgisayarım sağ tık>özellikler''
yolunu takip ederek açılan pencerede de görebilirsiniz. çift çekirdekli ise her bir işlemcinin ayrı ayrı hızlarını ghz cinsinden görebilirsiniz.
örnek olarak:
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00 ghz, 3.01 ghz, 2.00 gb ram
ibaresinde iki adet ghz cinsinden büyüklük bulunuyor. bu, bilgisayarın işlemcisinin çift çekirdekli olduğunu gösterir ve her bir çekirdeğin ayrı ayrı hızlarını ifade eder. alıntı
mustafa256ya arkadaşlar benim sistem özellikleri İNTEL(R) PENTİUM(R) D 3.00GHZ 3.00GHZ BU SİSTEM ÇİFT ÇEKİRDEK Mİ LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEEN ARKADAŞEvet seninki çift çekirdek.
mustafa256ya arkadaşlar benim sistem özellikleri İNTEL(R) PENTİUM(R) D 3.00GHZ 3.00GHZ BU SİSTEM ÇİFT ÇEKİRDEK Mİ LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEEN ARKADAŞevet, ancak verimli bir çift çekirdek değildir. intel'in yeni çıkan ve amd'nin tüm çok çekirdeklilerinden farklı bir yapıda çalışır.
okan_ciksslm arkadaslar ekleyim yardım ederim okan_ciks@hotmail.com beklerimkardes ben senı ekledım
arkdaşlar İNTEL(R) PENTİUM(R) D CPU 3.00GHZ 3.00GHZ ÇİFT ÇEKİRDEK DİO BAZI ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARDA SANAL ÇİFT ÇEKİRDEK DİO BANA LÜTFEEEN LÜTFEEEEEN İÇİMDE RAHATSIZLIK OLUYO BANA DETAYLI Bİ AÇIKLAMA YAPIN LÜTFEEEENNN ARKADAŞLAR NOLUR ALLAH RIZASI İÇİN
pcwordEvet seninki çift çekirdek.söylemişler ya çift çekirdek diye seninki.
bu sistemler çıktığında henüz çift çekirdek yaygın değildi. bende de 3.2 var ve hyper treding yani sanal işlemci var. bilgisayarım sağ tuş özellikler donatılardan aygıt yöneticisinden işlemciye bakabilirsiniz. çift çekirdek gösteriyor olabilir. ama bu core duo gibi fiziksel çift çekirdek değil sanal çedikirdek ki yapılan işleme göre kullanılır. yaniş işlemi paylaştırmayı sağlayan bir sistem.
asimilecioğlun sana ..... sen anladın onu.Üslup hoş değil. Üstelik öğretmen olduğunuzu belirtmişsiniz. Kişilerin yanlışı olabilir. Yanlışı, yanlışla düzeltmeye çalışmak en büyük yanlış olacaktır arkadaşım
yaşım 30 evliyim ve de bilgisayar öğretmeniyim.
ben üniversiteleri bitirirken galiba
sen süt içiyordun????
Son Düzenleme: hodolo ~ 23 Mart 2009 18:27