merak ediyorum da amd athlon 3500 socket 939 çift çekirdeklimi veya amd'nin çift çekirdekli işlemcileri varmi yoksa 64 bit teknoloji çift çekirdek anlamınamı geliyor. bu arada sormamın nedeni amd 3500 socket 939 almayı düşünüyorum
çift çekirdekli mi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,406 mesaj
Hayır şu an piyasada çift çekirdekli işlemci yok, amd nin 939s serisi 32 bit(şu an kullandığımız windows ve diğer programlar) ve 64 bit yazılım desteğini sunuyır. Ancak gene tek çekirdek.
Ayrıca çift çekirdeklerin yazdan sonra biraz daha netlik kazanacak, bildiğim kadarı ile intel 2006 başlarında piyasaya sunmayı düşünüyor, tabii 64 bit desteği ile.
Taze Üye
17 mesaj
Bu gün amd çift çekirdekli işlemcisini tanıttı.Rahat olabilirsin.Ama ben sana intelden şaşma derim.:)Kolay gelsin
Yıllanmış Üye
1,406 mesaj
Belli olmaz, işler kızışıyor, artık ddr2 lar 800 sınırına geleceki, ekran kartları 512 mb olacak ve işlemciler 4 gb in üstüne çıkacak.
Ayrıca bildiğim kadarı ile Amd 64 çift çekirdekde yeni bir socket olacak ve PCie nin yanında DDr2 desteğide olacka.