Çift Driver Problemi

Sdstc
16-10-2010, 23:28   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

Arkadaşımın vestel marka bilgisayarına windows 7 kurdum.
Ancak hoparlör, webcam, mikrofon çift görünyor bilgisayarda driverlerin biri arızalı ve ben çalışanları varsayılan yapıyorum ama değişiyor.

aygıt yöneticisinden 2. yani gereksiz olanları kaldırıyorum bu kez olan da gidiyor. devre dışı bırakıyorum kendi açılıyor. kullanan arkadaşın yapabileceği birşey değil. kısa driverler çift görünüyor ve ben haftada bir düzeltmeye gidiyorum. kayıt defterinden ya da program vasıtası ile yapılabilecek birşey var mıdır?
bilgisayar eski 1gb ram var.

Jubei76
17-10-2010, 00:21   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

ilk önce windows 7,nin otomatik update seçeneğini kapat sonra tüm driverlerin setup,larını bir yerde topla ve sonra burdan
http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
Driversweeper programını indir sonra kasanın arkasından internet bağlantısı için olan kabloyu çek çıkar yani pc net ile bağlı olmasın sonra link,ini verdiğim program ile tüm sorunlu driverli sil sonra ccleaner ile kayıt defteri temizliği yap ve driverleri tek tek hepsini yükle bu arada her yeni driver yüklemende pc,yi yeniden başlatmayı unutma daha sonra internet kablosunu takarsın yeniden,bunları bir dene bakalım büyük ihtimalle olması gerekiyor ?

Sdstc
19-10-2010, 01:08   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

deneyeceğim haber veririm teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için.