yeni ekran kartını alınca windows 7 kurmak istiyorum veri kaybı olmıcak şekilde açılısta windows xp mi windows 7 mi diye soruyor mu 3 yıl sonra windows 8 çıkacak yine veri kaybı olmadan 3. işletim sistemini kurabilirmiyim çift işletim sistemi olunca directx11 den faydalanabilirmiyim
çift işletim sistemi
bütün sorularınızın yanıtı EVET (diskte gerekli bölümlemeler yapılırsa)
1.)Eskiden yeniye doğru olarak kurduktan sonra, açılışta soracaktır sana hangisi açılsın diye.
2.)Windows 8 için konuşmak erken... Windows 8'de çekirdekte köklü değişikler olacak, doğal olarak boot yapısıda değişir muhtemelen.
3.)DX 11 destekli bir ekran kartı alırsan DX 11'den faydalanırsın Windows 7'de.
peki windows xp ile windows 7 aynı diskte olabilir mi veri kaybı olmasını istemiyorum aynı diskte olmassa d ye kurcam çok yardımcı oldunuz tesekkür ederim
HDD yi 3 e böldüm ve çift işletim sistemi kullandım fakat 3 işletim sistemi olur mu bilmiyorum herhangi bir veri kaybın olmaz yalnız hdd yi 4 e bölmelisin 3 üne sistem kurup diğerini de arşiv olarak kullanabilirsin. fakat hdd yi bölerken veri kaybın olur. Arşivini yedekledikten sonra hdd yi bölmelisinn
bende 2 hdd var ama tümünü sonradan birleştirdim 1.hdd 500 gb c 2.hdd 320 gb d 329 liğe kuracam o zaman veri kaybı olmasında
HDD yi 3 e böldüm ve çift işletim sistemi kullandım fakat 3 işletim sistemi olur mu bilmiyorum herhangi bir veri kaybın olmaz yalnız hdd yi 4 e bölmelisin 3 üne sistem kurup diğerini de arşiv olarak kullanabilirsin. fakat hdd yi bölerken veri kaybın olur. Arşivini yedekledikten sonra hdd yi bö2 hdd var bende 2.sine kurcam bölme işlemi yapmıcam yani