Merhaba Arkadaşlar.
Arkadaşlar bir sorunum var. Bilgisayarıma iki işletim sistemi kurdum. C'de Xp D'de ise Vista Ultimate kurdum. Buraya kadar her şey normal. Fakat ilk açılış sırasında iki işletim sistemi kurulu olduğu için hangi işletim sisteminin başlatıacağına dair gelen ekran hemen geçiyor ve direk Vista başlıyor. Hangi iletim sisteminin başlayacağına seçimi yapacağım ekranın belli bir süre ekranda kalması için ne yapabilirim. Nasıl bir ayarlama yapmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Çift İşletim Sistemi
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 24 Nisan 2008 13:12
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj
Şurayı bir dene istersen
bilgisayarım sağ tıkla özellikler-Gelişmiş-Başlangıç ve kurtarma seçeneğindeki AYARLAR burada işletim sistemleri gösterme süreleri var bir göz at bakalım.
OP Kapalı Hesap
33 mesaj
sah1nŞurayı bir dene istersenOldu. Çok teşekkür ederim.
bilgisayarım sağ tıkla özellikler-Gelişmiş-Başlangıç ve kurtarma seçeneğindeki AYARLAR burada işletim sistemleri gösterme süreleri var bir göz at bakalım.
Yeni Üye
31 mesaj
kardesım c ye gel sıstem dosyalarını goster seceneğı tıkla ordan boot.ini gır orda tıme değerını ister 20 ister 30 veye daha fazla olarak değistır istersen defoult olarak xp nın acılmasını istersen ordakı degerlerı değistır kaydet ve cık oyle dene