çift sim hattlı cep telefonu
- 1
- 2
lionbatarya ne işe yarar bu mobile-10 dediğin ürün.
Cep Telefonuna bağlıyorsun bağlantı için telefonlara uyması için Cep telefonu için 4 Farklı ses bağlantı adaptörü var.Şarj edilebilir bataryası var..Ayrıca kolayca cepte taşınabiliyor.Usb Bağlantısı ile kolay kullanımı var..Bende bir arkadaştan görmüştüm cihazı çok beğendim sonra kendime aldım..Valla suan herkeze tavsiye ederim..:)) Hani ufak ama mükemmelde ses veriyor he tipine ve ufaklığına aldanmayın...adeta seyyar disco..:;))))
Link verim bakarsın...http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=107
sanırım bu sadece telefonlar için deil.laptop içinde kullanılır sanırım.anladığım kadarı ile yani :)
mp3 mp4 çalarlarada bağlanıyormuş galiba.
gerçekten bukadar ufak bir toptan nasıl olurda yüksek ses çıkar.ciddimisin sen lionbatarya.
valla bende ilk görünüşte inanmadım ama çok süper ses veriyor bu aksesuar cep telefonuda dahil her yerde kullanabılıyorsun..Bıldığım kadarı ıle 85 Db ses gücü var..ben memnunum ve tavsiye ediyorum arkadasım.. gerısı sana kalmıs artık...:))) Ama ben memnunum cihazdan bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim sana..
ben biraz araştırdım bugün bu ürünü gerçekten dediğin gibi bilgilere ulaştım lionbatarya.
bilgilendirme için tşk.
kısmetse bu hafta bu telefonu almayı düşünüyorum.
farklı önerilerde bulunacak arkadaşlar var mı?
- 1
- 2