arkadaşlar çift sim hatlı cep telefonu almayı düşünüyorum.ama fiyatı uygun olacak pek özellik aramıyorum.tavsiyeleriniz nelerdir.
goldmasterın bir modeli var m90 diye kullanan varmı.
çakma telefon istemiyorum.garantili ve satış sonrası destek verecek bir marka olsun.tabiki fiyatıda uygun olsun :)
telefondan iyi anlayan arkadaşlar goldmasterın bu telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz.
alayım mı???
çift sim hattlı cep telefonu
- 1
- 2
güzel görünüyoda iş yaparmı acaba
? Sitesinde özellikleri yazıyosa buraya link koy bende bakayım :)
bak bakalım :))
http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=559
Ben linkten baktım
Görüntü ve tasarım olarak çok güzele benziyor. Yani 2 telefon tasıyanlar için işini kolaylaylaştıracağa benziyor..
javası yok galiba programlarla işin yoksa oldukça güzel telefon tasarımını çok beğendim.
Video kayıt ( Kayıtlar sessiz ve 10 sn’dir.) :( One ya 10sn ve sessiz :(
video kayıt özelliği kötü olmuş.ama video kayıt çokta önemli değil benim için :))
2 telefon taşımaktansa tek telefon taşımayı tercih ederim.
belki bunu yazılımla falan sınırsız video kayıt yaptırılır.
varmı böyle bir program
kayıt özelliği hariç başka söyliceniz bişey yok mu :(((
ya bence video kayıdı onemli değil o kadar benim işimi kolaylaştrsın yeter. BEnim için foto çekmesi yeterli bence..
kimse bişey demiyor al yada alma diye.
hala kararsızım.
ama görünüş ve tasarım açısından gerçekten hoş duruyor.
80gr ağırlığı daha ne olsun ki :)))
almayı düşünüyorum zaten :)
ama diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum
acele etmek istemiyorum.
Şuan ben hatta kendim bir bayide gördüm.. bu telefon bence fiyat konusundanda tüketiciye dost olacak gibi..Özellikleride çok yerinde ve mükemmel
valla şunu söyleyebilirim hem tasarım hemde özellik açısından iyi bence video özelliğini fazla kullanmayanlar için çok ideal bir telefon bana sorarsan al..ama yinede senin bileceğin iş:))
valla şunu söyleyebilirim hem tasarım hemde özellik açısından iyi bence video özelliğini fazla kullanmayanlar için çok ideal bir telefon bana sorarsan al..ama yinede senin bileceğin iş:))
video kayıt benim için okadar önemli değil.
pek özellikte aramıyorum zaten.
kafama iyice yatmaya başladı bu telefon.
normalde bu telefonun aşağı yukarı fiyatı ne olabilir.
fikir verebilecek varmı?
Bence güzeL telefon 10 saniye olayı kötü olmuş ama sen onu çift kartlı ve ucuz olduğu içn almak istiyorsun fazla sorun olamz diye düşünüyorum ..
evet tek dezavantajı 10sn video kaydı.ama bu benim için sorun deil.
2 telefon taşımaktansa tek telefon taşımak daha mantıklı.
firmada sağlam gibi.yerinde garnti veriyor.
başka yorum yapacak arkadaş yok mu.
- 1
- 2