Arkadaşlar Msn de arkadaşlarınızın gerçekten çevrimdışı mı yoksa sadece öyle mi göründüklerini anlamak çok kolay. Eğer arkadaşınızla çevrim içi veya çevrimdışı fark etmez bir sohbet yapıyorsanız karşı tarafta size "hadi ben çıktım" deyip çevrimdışı olduktan sonra **BURAYA DİKKAT** karşı tarafa sizde bişey yazın eğer ki nickinizin yanında saat yazıyorsa çıkmıştır ama yazmıyorsa halen kişi msn de onla bunla konuşuyor ve sizi ekmiş demek oluyor. Üzülmeyin karşı tarafla dalga geçin keyfiniz yerine gelir.
Çıkıyorum Deyip Çevrimdışı Görünenleri Anlayın
güzel ipucu, tam lazım olcağı anda geldi;)
tam bana gereken :D saol bilgi için.
benım msn de normal konuşurken cıkmıyorkı saat onu nasıl ayarlarız acaba
ee bende saat maat çıkmadı resimli olarka bi anlatım yapabilrmisiniz :)
Bu yararlı bilgi için teşekkürler.Şimdi çıkcam deyip çevrimdışı görülenlere bir ders verme zamanı geldi!Ders 1:MSN :D
EYVALLAH KARDEŞİM BUNUN SAYESİNDE MİLLETLE İYİ DALGAMI GEÇİCEM ;)
EWET BENCE DE GÜZELMİŞ YAHU BU.....:)PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
hımmm güzelmiş bak o zaman kimse bana çıkıyorum deyipte çevrim dışı olmamış :-)
olmuyor arkadaşım karşı taraf kapalıda olsa cevrımdıışıda gozukse yınede saat cıkıyor
ıkı haldede cıkıyor saat bı yerde yanlış mı yapıyorum ben
Merhaba. Yanyana iki bilgisayarda denemesini yaptık. Offline görünen arkadaşıma mesaj yazdım ve iletim daha sonra ulaştırılacak demesine rağmen saat göründü. Yani saati görüp görmemenin karşımızdaki kişinin çıkmış yada offline görünüyor olması ile alakalı değil...
Saygılarımla...
HACIM SAAT GÖSTERİMİNİ DE AÇTIM HERKESDE GÖRÜNÜYOR SAAT İŞE YARAMIYOR SEN Bİ AÇIKLA ŞUNU ADAMAKILLI YAA :(:(:(
Çok pis küfredecem öyle yapanlara.
ya şunu tam bı acıkla arkdaşım hangı surumu kullanıyon bızde nıye olmuyor konuyu acıyorsunuz sonra bı eşy soruldumu cvpsız bırakıyorsunuz ya hıc acmayın ya da tam ve net olarak analatın cogunda olmuyor dedıgın yonten hengı surum kullanıyorsun nasıl yaılıyor tam olarak resımlı bı şekılde anlat şunu ya :(
güzel bişeye benziyor. deneyip görecez artık.