çılgın çok çılgın
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
248 mesaj
windows hataları hiç bu kadar eğlenceli olmadı sanırım çünkü genelde sinir bozucu
OP Yıllanmış Üye
248 mesaj
ewt ilk dinlediğimde başım ağrımıştı çok ses var telafondan dinladim telefonun hoperlörü ses vermemeye başladı çok yükseb bir cızırtı oluyodu bataryayı çıkardım taktım düzeldi neyseki :D
Üye
88 mesaj
pc pc degil error makınası mübarek :) durmadan hata o ne yha öle :D
OP Yıllanmış Üye
248 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj
Helal olsun güzelde olmuş:))
eğer bilmiyosan format atmak çok basitleşti artık bi arkadaşından öğren 1-2 yaptın mı senden özgürü yok ondan sonra istediğin kadar çökert sonrada pedere isyan bayrağını çekersn :ehehe ben netten baktım 2 3 kere sonra kendi kendime atdım çok basit harbiden ama xp nin o mavi ekranı bile insanı gıcık etmeye yetiio :D
OP Yıllanmış Üye
248 mesaj
OP Yıllanmış Üye
248 mesaj
ehehe ben netten baktım 2 3 kere sonra kendi kendime atdım çok basit harbiden ama xp nin o mavi ekranı bile insanı gıcık etmeye yetiio :pcyi ilk aldığımız zaman 5e gidiodum ve içivnd vista starter vardı bende meerklıyın ya tüm cdlerin içinde ne vardır diye merak ettim ve cdlerin hepsini teker teker denemeye başladım arada format cdsinede bakmışım bunu bir dvdyi yüklerken pc kendini yeniden başlattı oradan anladım format atmayı böle öğrendim xpyide bi ara xp format atacaktık ewt mavi ekran çok gıcık ediyo