EVGA'nın yeni Classified SR-2 anakartı üzerine iki tane Intel Xeon X5680 işlemci ve dört tane MSI HD 5870 Lightning ekran kartı kurularak oluşturulan çılgın sistemde yeni 3DMARK Vantage rekoru kırıldı: 57596 puan.
Ayrıntılar için:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=247007
Çılgın Sistem-Yeni Benchmark Rekoru
yuh:S dertleri neymiş
rekoru kırdılar da ne oldu yani
Yuh one öyle, hakikaten çılgın Overclock yapmışlar, hele o 5870 leri beşe on kalas gibi üst üste dizmeleri gülme krizine girdim:)
Daha biz performance modunda 10k yeni aldık yavaş da
hocam 3dmarc 06 coklu gpu kullanımına karşı cok duyarlı çok iyi tepki verebiliyor ama ekran kartının bordu üzerinde çift gpu cekirdegi olması belkide sogutma konusunda sorun cıkartıyordur yani sıvı sogutucuyu bordun üzerindeki herbir cekirdege ayrı ayrı dagıtmak sorun olmuştur . eger yeterince sogutma olsa zaten saat hızı düşürülmüş hd5870 cekirdegi kullanılıyor hd5970 lerde bu durumda cok daha yüksek bir skor cıkabilirdi ortaya
Zannederim dört çekirdekten fazla Crossfire yapılmıyor. Bu yüzden çok değişiklik olmayabilirdi gibi geliyor bana. Bir de GPU ve diğer bileşenlerin kalitesi de önemli. Bu yüzden MSI Lightning kullanmış.
Bu arada işlemcilerde de sağlam "overclock" var. :)
Zannederim dört çekirdekten fazla Crossfire yapılmıyor. Bu yüzden çok değişiklik olmayabilirdi gibi geliyor bana. Bir de GPU ve diğer bileşenlerin kalitesi de önemli. Bu yüzden MSI Lightning kullanmış.haklısınız hocam resimlere baktımda sistemde 4 tane ekran kartı var bu durumda saat hızları düşürülmüş hd 5970 in sansı kalmıyor genelde cf diyince aklımıza iki tane kart ile yapılmış cf konfigürasyonu geliyor bu yüzden yanıldım
Bu arada işlemcilerde de sağlam "overclock" var. :)
imkan var ise neden hız rekoru kırılmasın ki :)
4 Ekran kartı oraya nasıl sığdı acaba?
Kasa yok ki, uzay montaj dedikleri şey, havada. :)