Arkadaşlar 1 aydır VGA kartları inceliyorum.Kafam acaip karışık.size iki linkim tek sorum olacak.LÜTFEN gerçekten bilgililer teknik bi şekilde açıklasınlar.N'olur yardım edin bana
bumu; http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_tdh_myvivo_1.htmlyoksa bu mu; http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=18&prod_id=64 Eğer 2. derseniz online alabileceğim bir yer onerebilir misiniz?İlgilenenlere teşekkürler...
CIlldırmak uzereyimmm
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kafanı karıştıran ne anlayamadım, şu an piyasa normal olarak net, eğer bilmeyen ya da işkembeden atan kişilere sorsuydan kafan karışmıştır.
Anladığım kadarı ile ayırdığın bütçe 70-90 dolar arası;
Bu durumda ikinci kartı bulman zor olacaktır. Çünkü cidden artık kalmadı, stoklar eritiliyor. Zaten hınzır bir şekilde herkes PCi Expresse geçiyor. Hele Nvidia o rezil Fx serisini bir daha hatırlamak bile istemiyor. O yüzden pek de bulman zor.
Bence alman gereken kart 9550 gAMER EDİTİON ( GE) 128bit 128/256MB. Şahsen 128 mb tavsiye ederim, böylece biraz daha fazla overclock şansın olur. Ancak 128 bit olmasına dikkat et.
Zaten bu kartın bir üstüne çıktığında AGP tarafında, en ucuz kart 150 dolar oluyor. Çünkü artık hala bulabileceğin kart olarak, 9800pro, 9600xt ler kaldı. Eh bu kartlar 120-150 dolar arası değişiyor. Onun üstü ise 6600gt AGP 200 dolar civarı. Yani durum bu kadar.
Kolay Gelsin
teşekkürler dostum.Alacağım karta karar verdim ve aldım.5900XT ile ilgili actığım topıc'e bakarsan sevinirim...
bende sana eger istersen ati radeon X600 serisini öneririm bir bak derim
iyide dostum adam agp kart ariyor benim bildigim kadariyla x600un hic agp karti yok arti 600 lerle 700 arasinda fiyat farkida yok 600 alacagina 700 almak daha mantikli....
bisey daha 5900xt alacagim demissin alacagin fiyati tam olarak bilmiyorum ama 9800ler super bence . bu kartida degerlendirmelerinin arasina almani tavsiye ederim.
POWERCOLOR ATI 9800PRO(256BIT)128MB TV DVI 8X 170 dolar cok super bi kart....