Cimatron kalıpçılık sektöründe en çok kullanılan Cad/Cam programlarından biridir. Giderek artan pazar payı ile ileriki zamanlarda özellikle Cam konusunda sektörde birinciliğe yükselecektir. Cimatron, 2008 yılında Cad/Cam sektöründe dünyada en hızlı büyüyen firmadır.
Cimatronla ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz?
Kalıp ayırma ile ilgili şimdilik bir tane örnek koydum vakit buldukça yenilerini de eklerim...
http://rapidshare.com/files/272158580/kalipayrimi.avi.html
Kolay gelsin,
Cimatron ile ilgili merak ettikleriniz!!!
Öncelikle forumuza hoşgeldin diyorum.Paylaşımlarının devamını dileriz.Benim Cad/Cam programlarıyla işim olmadığından cimatronu duymamıştım.Bir vesile onuda duymuş oldum.Cad/Cam programlarıyla ilgili çalışmalarda bulunan arkadaşların işini yarayacaktır.
teşekkürker, ilgilenen arkadaşlar olursa elimden geleni yaparım,
selam önder hocam, adanadan metin hoca... kolay gelsin diyorum , böyle bir progamın tanıtımında emeğiniz geçtiği için teşekkür ederim...iş yerinde CNC Freze tezgahları olan esnaflarımız için 4*4 lük bir program olduğunu ifade edebilirim, tek bir programda tasarım, NC, Modellenen Parçanın kalıbının çıkarımı, ve SAç kalıpçılığı da olmak üzere her şeyi yapabilmek mümkün.
4 eksen cam avi çalışmalarınız var mı? veya yapabilir misiniz? herkese selam bu arada