slm arkadaşlar ben bir n95 almak istyorum ama çok pahalı
bazı arkadaşlarda çin malı n95 8gb öneriyorlar 450 ytl'ye
siz ne dersiniz
çin malı n95
Garantisiz faturasız bi urun sana ne kadar mantıklı geliyor.Bi problem cikinca hic bi hak idda edemezsin.Gercekten 5.0 mp mi,wi-fi var mı?Bunların hepsi cok onemli bunlar yokken 450 YTL'ye cok iyi PDA'lar alınabilir.(2. el de olsa garanti ve faturalı)
arkadaşım 450.00 ytl yi çöpe atacak kadar zenginmisin çin işine ne kadar güvenilebilir orası meçhul bence garantili maldan şaşma
arkadaş sakın alayım deme... Hafıza 450 mb. kamera 2.0 bile değil. üstelk arkadaşın dediği gibi desteği yok. wi-fi hiç yok. ve en önemlisi çok kötü tr si var örneğin cevapsız arama yerine ıskalama arama yazmışlar :))) sana tavsiyem aklının kenarından bile geçirme...
Bence alma kesin prblm cikicak cin mallarina guvenim sifir. (0) :))
bende 30 tane var valla 50 ytl ye satıyom. Ama gerçekten sakın alma tavsiye etmem. Ben gerçeğinide kullandım ama sahtesiyle kıyasladığımda sahtesinin cam 1.2 gibi bişe. Hafıza 500 mb mi ne. Sakın alma bence. Zaten arklarda gerekli cevabı vermiş
bu konu niye bu kadar uzatılır ki.Cevap verilmis buna ragmen 4 nisan konusuna yorum yazıyorsunuz!
arkadaşlar hepinize teşekür ederim.Bilgi almak güzel bişe sizin gösterdiğiniz hakikaten doğruymuş bende orjinalini almaya karar verdim
hocam bana sat elindeki telefonları irtibata geçelim mail attım sana numaram 05057361527