Bu konuyu 2 ya da 3 açışım neden açtığımı söyliyim çünkü bir türlü çözemedim . Allah razı olsun forumumuzda mr_yamyam bana yardım ediyor ama ben anlıyamıyorum . Bana VINN ' da VPN ayarlarını sıfırlamamı istedi bu nasıl olur bilen varsa lütfen yazın !
2 - Bunun gibi interneti ömr-ü hayatımda görmedim ya . Ulan TURKCELL dedik aldık güvendik bi şey çıkmadı . Yavaş . Zaten ben pencerenin dibinde kullanıyorum çeksin diye ama yok . Bana dediler Kaspersky 12 ile indir diye o benim bilgisayarda yok üstelik internet yavaş olduğu için de 2-3 saatte iniyor . Yahu TURKCELL duy sesimi ya . Manyak oldum sonunda ne lan bu internet . 13 ile 20 kbyte hızında internet mi olur ya
? (İndirme Hızı) Biriniz Allah Rızası için yardımcı olun ya yoksa leptobu da vınn'ı da kaldırıp atıcam camdan aşağıya . Yeter . Şimdi bu VINN niye yavaş ? Hızlandırmak için ne yapılır ? Bilen varsa teşekkürler .
Cinnet geçirmeden yardım edin bana !
Kardeşim türkcell müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdinmi büyük ihtimal bildirdiysen bile yalan dolan seyler söylerler .. Sözleşmedeki taahhüt süresi dolmuşsa iptal ettir.
güzel kardeşim camın önünde olup olmaman önemli değil. önemli olan bulunduğun yerin 3g kapsama alanında olup olmaması. modemle internete bağlanırken bir bak bakalım ışık yeşil mi yoksa mavi mi yanıyor. yeşil yanıyorsa ki edge hızında bağlanıyorsun bu da senin dediğin gibi 13 ile 20 kbyte internet hızı demektir. modem ayarlarına girerek bağlantı ayarlarından yalnızca 3g tercihliyi seç. buna rağmen 3g hızında bağlanmıyorsa sim kartı bir cep telefonuna takaraktan (tabi 3g destekli cep telefonu olsun) sinyal gücünün yanında 3g yazıyor mu yazmıyor mu ona bir bak.
eğer telefonda 3g yazıyor bağlantı ayarlarından da 3g tercihliyi seçmene rağmen 3g hızında bağlanamıyorsan müşteri hizmetlerini arayarak 3g yi açmalarını talep et.
Bu vınn ı hızlandıracaam
hızlandıramazsam ben geçireceem cinnet.